Verwarmingsmonteur Breda Oosterhout Roosendaal

Heduro warmteservice is dealer van alle A-merken CV ketels in de regio

Elke verwarmingsmonteur van Heduro warmteservice Breda is niet alleen gecertificeerd en allround, maar tevens opgeleid voor onderhoud en reparatie van alle A-merken CV ketels. Heduro warmteservice is namelijk als een van de weinige warmteservice bedrijven in Nederland merkonafhankelijk dealer van alle A-merken CV ketels. Dit verklaart, waarom onze verwarmingsmonteurs in Breda, Oosterhout en Roosendaal zich qua vakbekwaamheid in positieve zin onderscheiden. Een ander positief punt is, dat zij bij reparaties kunnen beschikken over originele onderdelen die zij als dealer op voorraad hebben liggen. Die zekerheid heeft u niet mij CV monteurs die geen dealer zijn van een bepaald merk. Zij gebruiken onderdelen die volgens hun zeggen vergelijkbaar zijn qua kwaliteit. Ons advies: pas hier mee op.

Allround verwarmingsmonteur en adviseur van alle A-merken CV ketels

Bij Heduro warmteservice Breda werken uitsluitend allround verwarmingsmonteurs die veel werkervaring hebben. Dat moet ook wel, want anders kunnen zij geen merkonafhankelijk advies aan klanten geven. En dat laatste is wel de bedoeling. Voordat wij u überhaupt een CV ketel adviseren komt onze verwarmingsmonteur eerst bij u langs om de volgende zaken zorgvuldig in kaart te brengen:

  • In wat voor soort woning woont u?
  • Hoeveel m3 moet er verwarmd worden?
  • Wat zijn uw persoonlijke woonwensen?
  • Heeft u uitbreidingsplannen? (Uitbouw, erker)
  • Welk budget heeft u eventueel beschikbaar?
  • Welke garantieperiode wenst u?

Op basis van uw persoonlijke criteria ontvangt u van ons één of enkele offertes van A-merk CV – ketels die volledig bij deze punten passen. In sommige situaties kunnen dat maatwerk offertes van wel vijf verschillende CV ketel fabrikanten zijn. Bij Heduro warmteservice gaan wij volledig uit van uw woonsituatie en niet van een merk waarvan men dealer is.

Installatie, onderhoud en reparatie van uw CV ketel

De offertes die u van ons ontvangt zijn altijd inclusief installatie. Wij willen er zeker van zijn, dat de CV ketel volgens de strengste richtlijnen van een CV ketel fabrikant wordt geplaatst. Kwaliteit, veiligheid en zekerheid staan hoog in ons spreekwoordelijke vaandel. Wanneer u voor een CV ketel heeft gekozen wordt deze op de afgesproken datum geïnstalleerd. U kunt bij Heduro warmteservice Breda Oosterhout Roosendaal ook het jaarlijkse CV ketel onderhoud laten verzorgen. Onze verwarmingsmonteur vertelt u hier graag meer over.

Snel een verwarmingsmonteur Breda Oosterhout Roosendaal nodig?

Bel 7 dagen per week telefoon: 076 800 99 99