Verwarming Breda zoals het hoort!

Heduro warmteservice voor verwarming die is afgestemd op uw woonsituatie

Herkent u deze situatie? Bij vrienden van u voelt de temperatuur in de woning veel prettiger aan dan die in uw eigen woning, terwijl de thermostaat zelfs een halve graad lager staat. Waar u ook loopt of gaat zitten er is geen temperatuur verschil waarneembaar, terwijl dat bij u wel het geval is wanneer u vlak bij een radiator zit. Wanneer u deze situatie herkent hebben uw vrienden voor verwarming Breda de juiste CV ketel en is er een grote kans dat u qua capaciteit de verkeerde CV ketel heeft. Om te controleren of dit inderdaad het geval is kunt u voor een onafhankelijk maatwerk advies contact opnemen met Heduro warmteservice Breda.

Stappenplan voor bepalen capaciteit verwarming Breda

Voordat we het stappenplan van Heduro warmteservice aan u uitleggen even een korte introductie over Heduro warmteservice Breda. Wij zijn merkonafhankelijk dealer van alle A-merk CV ketels in Nederland. Door ons niet te binden aan één CV ketel merk krijgt u van ons een merkonafhankelijk advies dat gebaseerd is op uw persoonlijke woonsituatie. Hoe kunnen wij die bepalen? Wij komen op afspraak naar u toe om op te meten hoeveel m3 er verwarmd dient te worden en in wat voor soort woning u woont. Voor een vrijstaande woning gelden andere kengetallen, dan een tussenwoning. Daarnaast willen wij graag weten wat uw persoonlijke woonwensen zijn en of bepaalde vertrekken niet of onvoldoende warm worden.

Op basis van deze kengetallen wordt snel duidelijk hoeveel capaciteit de CV ketel van uw verwarming Breda tenminste moet hebben. Wanneer dat helder is gaan we kijken hoe groot de capaciteit van uw huidige CV ketel is. Blijkt deze onvoldoende te zijn, dan heeft u wellicht een zaak jegens het bedrijf dat bij u de CV ketel heeft geïnstalleerd. Mocht de garantietermijn al ruimschoots verstreken zijn, dan kunt u er voor kiezen om een nieuwe CV ketel te laten plaatsen. Welk merk dat wordt hangt af van de uitkomsten van de metingen. U ontvangt in dit geval van onze CV monteur één of enkele offertes CV ketels, die uw verwarming Breda wel op de gewenste temperatuur kunnen brengen en houden. Besluit u om een nieuwe CV ketel aan te schaffen, dan wordt deze door onze eigen CV monteurs geïnstalleerd.

Via bovenstaand stappenplan kunt u er zeker van zijn, dat uw verwarming Breda de vertrekken van uw woning behaaglijk verwarmd. Het wooncomfort van uw woning zal sterk toenemen. Wilt u meer informatie over verwarming Breda? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op. Voor het maken van een afspraak raadpleegt u de rubriek contact