Vaillant installateur regio Roosendaal Etten-Leur

Kies Vaillant voor een duurzamere toekomst

Vaillant is een betrouwbaar en duurzaam merk voor warmtepompen en CV ketels. Dit Duitse familiebedrijf voor verwarmingstechnologieën verovert in rap tempo de Nederlandse markt.

Een CV ketel of warmtepompsysteem van de Vaillant installateur gaat lang mee en het bedrijf staat daarnaast vooral bekend om de duurzaamheid van zijn producten. Het bedrijf focust zich op de totstandkoming van groenere en milieuvriendelijkere producten.  Hierdoor is een keuze voor verwarming via Vaillant een bewuste en verstandige keuze. Dit bevestigt ook de Consumentenbond, aangezien het instapmodel van de CV ketel al twee maal als beste uit de test is gekomen.

Heduro heeft jarenlange ervaring met het installeren en onderhouden van Vaillant CV ketels en warmtepompsystemen. Onze Vaillant installateur staat voor u klaar voor advies, plaatsing en onderhoud van uw Vaillant verarmingssysteem.

Geleverde diensten Vaillant installateur

Ons werkgebied strekt zich uit over de regio’s Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Dongen en Hoeven. Hierdoor kunnen wij voor onderhoud, plaatsing en advies snel ter plaatse zijn.

Zoek voor een erkende en gecertificeerde Vaillant installateur niet verder. Met meer dan twintig jaar ervaring zijn wij de specialist op het gebied van verwarmingstechnologieën. Met trots zijn wij Vaillant V-dealer en hebben wij daarnaast nog een breed scala aan overige A-merken in ons assortiment.

De Vaillant installateur levert de volgende diensten:

  • Periodiek onderhoud;
  • Installatie CV of waterpomp;
  • Keuring CV of waterpomp;
  • Reparatie CV of waterpomp.

Contact opnemen Vaillant installateur Roosendaal Breda

Het is mogelijk om zeven dagen per week contact op te nemen met ons bedrijf voor vragen of directe hulp bij lekkage of andere calamiteiten aan uw Vaillant CV of waterpomp.

Neem in geval van een calamiteit direct contact met ons op via 076-8009999 zodat het defect zo snel mogelijk opgelost kan worden. Voor vragen over de plaatsing, onderhoud of het maken van een afspraak met onze Vaillant installateur en monteurs kunt u een e-mail sturen naar info@heduro.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk bij u langskomen.

U vindt ons in de regio’s Etten-Leur, Roosendaal en Oosterhout, Breda en Hoeven.