FAQ items aan het laden...

Split airco kopen en laten installeren door Heduro Koeltechniek

 


Multi Split Airconditioning de duurzame oplossing voor koelen én verwarmen

Snel een vakman nodig? Bel 24/7:  076 – 800 99 99!

Steeds meer gezinnen en bedrijven kiezen bewust voor een split airco kopen in Breda, Oosterhout en Roosendaal. De reden hiervoor is, dat onze zomers steeds warmer en ‘langer’ worden en dergelijke airco’s in staat zijn om de temperatuur in een woning of bedrijfsruimte constant op een aangenaam niveau te houden. Dit komt niet alleen het woongenot, maar ook het werkklimaat ten goede. In het laatste geval betaalt dat zich snel uit.

Airco kopen

Het basisprincipe van een Multi Split Airco kopen

Wat haalt u in huis wanneer u voor een Split Airco kopen kiest? Eenvoudig gesteld is een split airconditioning feitelijk een warmtepompsysteem, dat werkt op basis van koelvloeistof. Via deze koelvloeistof haalt de binnen-unit warmte uit de binnenruimte en geeft deze warmte via de buiten-unit weer af aan de buitenlucht. Dit gaat als volgt:

In een woning of bedrijfsruimte zuigt de binnen-unit de lucht aan. Afhankelijk van de gewenste temperatuur wordt deze gekoeld of verwarmd weer de binnenruimte ingeblazen. Wanneer er in het bijzonder zomers gekoeld moet worden, dan wordt de warme lucht via de binnen-unit, leidingen en de koelvloeistof getransporteerd naar de buiten-unit, die de gewonnen warmte naar buiten afvoert.

Kies altijd voor een A-merk Multi Split Airco kopen Heduro Koeltechniek Breda

Veel mensen denken dat een airconditioning alleen geschikt is voor het verkoelen van een woning of bedrijfsruimte. Dit is een foutieve gedachte. Een A-merk Multi Split Airconditioning kan zowel gebruikt worden voor het verkoelen als het verwarmen van binnenruimtes. Steeds meer mensen en MKB bedrijven in ons verzorgingsgebied ontdekken dit voordeel. Dit is dan ook de verklaring dat steeds meer mensen overgaan tot een Multisplit Airco Kopen. Afhankelijk van het merk kunnen op een buiten-unit tot wel 7 binnen-units worden aangesloten. Dus u hoeft als particulier of bedrijf niet bang te zijn dat u meerdere buiten-units moet laten plaatsen.

Het team van Alle installatie technieken onder een dak

Voor een maatwerk offerte Multi Split Airconditioning kunt u ons vrijblijvend benaderen voor het maken van een afspraak op locatie. Wanneer onze gecertificeerde aircospecialist alles in kaart heeft gebracht ontvangt u een maatwerk offerte welke Multi Split Airco u het beste kunt kopen. In deze offerte zijn de installatiekosten inbegrepen. Neem voor het maken van een afspraak telefonisch contact met ons op en bel voor de regio Breda: 076 – 800 99 99. Voor de regio Oosterhout: 0162 – 23 11 09 en voor de regio Roosendaal: 0165 – 72 29 12.