FAQ items aan het laden...

Bel voor een ontstopping loodgieter Breda Etten-Leur Oosterhout

 

 

 

De loodgieters Heduro Breda lossen een verstopping snel voor u op

Snel een vakman nodig? Bel 24/7:  076 – 800 99 99!

Heduro Loodgieters Breda biedt al bijna 25 jaar gecertificeerde loodgieterswerken, warmteservice- en installatiediensten aan in de regio Breda, Etten-Leur, Roosendaal. Vrijwel dagelijks worden wij benaderd voor het verhelpen van een hardnekkige verstopping, die men zelf al geprobeerd heeft om te verhelpen. Voor een hardnekkige afvoerverstopping doet u er verstandig aan om voor een duurzame ontstopping een loodgieter van Heduro Loodgieters in te gaan schakelen. Niet alleen zal onze loodgieter Breda de ontstopping voor u verzorgen, maar daarnaast zal hij ook in kaart gaan brengen wat de oorzaak is van de verstopping. Een gedeelte van de afvoerbuis kan door werking van de woning die niet goed meer aflopen.

Wees voorzichtig met het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen

Op grote schaal worden chemische ontstoppingsmiddelen aangeboden bij doe-het-zelf ketens, drogisten en supermarkten. Vaak doen zij hun werk en zal de verstopping (tijdelijk) zijn verholpen. Helaas komt het maar al te vaak voor, dat de chemische ontstopping middelen de verstopping verergeren en dat de hulp van een loodgieter ingeroepen moet worden. Het eerste wat de loodgieter dan zal doen is vast te stellen waar de verstopping zit en wat de oorzaak van de verstopping is. Wanneer dit duidelijk zal loodgieter met de ontstopping werkzaamheden beginnen. Is geen sprake van een versteende verstopping die het gevolg is van het gebruik van chemische middelen zal dat in de meeste situaties vrij snel lukken.

Is er sprake van een versteende verstopping als gevolg van het gebruik van chemische middelen zal goed gekeken moeten worden of de afvoerbuis niet beschadigd is. Is dit wel het geval dan zal een gedeelte vervangen moeten worden. Samengevat. Gebruik bij voorkeur geen chemische middelen, maar gebruik voor een ontstopping een traditionele rode ontstopper. Vaak kan hiermee een verstopping (tijdelijk) worden opgelost. Werkt dit niet bel dan voor een duurzame ontstopping loodgieter Heduro Breda, Etten-Leur, Roosendaal. Hij beschikt over de vakkennis en apparatuur om een verstopping duurzaam te verhelpen.

Het team van Alle installatie technieken onder een dak

Bel 076 – 800 99 99 voor een ontstopping loodgieter Heduro Breda.