Onderhoud CV ketel Breda door Heduro warmteservice

Professioneel onderhoud zorgt voor kostenbesparing, veiligheid en zekerheid

Het is belangrijk dat u het jaarlijks onderhoud CV ketel Breda door een gecertificeerd of erkend CV monteur laat doen. U heeft dan de garantie, dat dit CV onderhoud deugdelijk en volgens de laatste richtlijnen van CV fabrikanten gebeurt. En vooral dat laatste is belangrijk met het oog op het energieverbruik van uw CV ketel in Breda.

Onderhoud CV ketel Breda levert jaarlijks besparing tot wel € 300,- op

Het klinkt wellicht te mooi om waar te zijn, maar onderhoud CV ketel Breda door een erkend of gecertificeerd CV monteur levert jaarlijks een besparing van circa € 300,- op. Onderhoud van een CV ketel door een CV monteur beperkt zich niet alleen tot het schoonmaken van de ketel. Bij een gecertificeerd CV monteur Breda worden alle onderdelen van de CV ketel gecontroleerd en indien noodzakelijk pakkingen vervangen. Ook vindt inspectie van de kwetsbare onderdelen in een CV ketel plaats. Wanneer die weer goed zijn, wordt de CV ketel volgens de laatste instructies van de CV ketel fabrikanten afgesteld. Dit zorgt voor een optimale verbranding. Het energieverbruik van uw CV ketel zal hierdoor aanzienlijk dalen.

Wanneer een CV ketel goed wordt gecontroleerd worden slijtageplekken al in een vroeg stadium ontdekt en hersteld. Hierdoor gaat uw CV ketel vele jaren langer mee. Een lager energieverbruik en het feit dat uw CV ketel langer meegaat, zorgen samen voor een besparing van tenminste € 300,- op jaarbasis. Zet daar de kosten voor professioneel onderhoud CV ketel Breda (€ 120,- tot € 150, -) tegenover en u bespaart tenminste € 150,- netto op jaarbasis.

Veiligheid en zekerheid van uw CV ketel Breda

Door jaarlijks professioneel onderhoud CV ketel Breda te laten doen door een gecertificeerde CV monteur is de kans op een brand of het ontstaan van koolmonoxide vergiftiging verwaarloosbaar. Dat geldt ook voor het ontstaan van dure CV ketel storingen.  Al met al durven wij te stellen, dat u een dief bent van uw eigen portemonnee wanneer u jaarlijks geen CV onderhoud laat doen. Door meerdere jaren achtereen geen CV onderhoud te laten doen brengt u bovendien het leven van uw gezin volkomen onnodig in gevaar.

AFSPRAAK MAKEN VOOR ONDERHOUD CV KETEL BREDA?

Voor meer informatie over of het maken van een afspraak voor onderhoud CV ketel Breda raadpleegt u de rubriek contact