Ga voor een loodgieter Prinsenbeek uit eigen gemeente

Niet alleen bekend maar kan bij calamiteiten ook snel reageren

U woont in Prinsenbeek en bent op zoek naar een gecertificeerde loodgieter. Zeker wanneer het geen spoedklus betreft doet u er verstandig aan om te kiezen voor een lokale loodgieter Prinsenbeek zoals Heduro loodgieters. Heduro biedt al 25 jaar vanuit haar vestiging in Breda gecertificeerde diensten aan op het gebied van loodgieters- installatie- en warmteservicediensten.

Werkzaamheden loodgieter Prinsenbeek

Particulieren en bedrijven kunnen Heduro loodgieters inschakelen voor onderhoud en aanleg van de onderstaande diensten:

  • Badkamers en sanitair
  • CV ketels en installaties
  • Gas- en waterleidingen
  • Lekkages
  • Lood- en zinkwerken
  • Sanitair aanpassen voor mindervaliden
  • Verstoppingen

Ons milieu dragen wij een warm hart toe. Daarom maakt onze loodgieter Prinsenbeek bij voorkeur geen gebruik van chemische middelen. Voor het verhelpen van bijvoorbeeld een verstopping hebben wij methodieken ontwikkeld die effectief, duurzaam en schoon zijn.

Directe- en indirecte schade als gevolg van lekkages

Onze loodgieter Prinsenbeek kunt u bij calamiteiten 7 dagen per week bellen. Zeker bij een daklekkage, een gesprongen waterleiding, een lekkage in de badkamer of keuken is het van belang, dat u zo snel mogelijk de hulp van onze ervaren loodgieter inschakelt. Onze ervaring is namelijk, dat een verzekering vaak niet tot vergoeden van de schade overgaat, omdat u achterstallig onderhoud verweten wordt. Beperk daarom de schade tot een minimum en neem foto’s van de lekkage en de schade!

Loodgieter Prinsenbeek nodig?

Neem direct telefonisch contact met ons op wanneer u snel een ervaren en gecertificeerde loodgieter Prinsenbeek nodig heeft. Wanneer u belt krijgt u onze loodgieter rechtstreeks aan de lijn, zodat er direct een afspraak gemaakt kan worden. Is uw hulpvraag minder urgent? Bel dan tijdens werkdagen of stuur een e-mail via contact