Loodgieter Oudenbosch Bosschenhoofd Heduro Loodgieters

Al 25 jaar het vertrouwde adres voor gecertificeerde loodgietersklussen

Wanneer u op korte termijn een gecertificeerde loodgieter Oudenbosch nodig heeft voor het verrichten van een of meerdere loodgietersklussen, reserveer dan op tijd een loodgieter. Wanneer u voor Heduro loodgieters kiest, dan heeft u de garantie dat u over een ervaren allround loodgieter kunt beschikken die zijn vak verstaat en gecertificeerd is. Bovendien kunt u met voorrang gebruik maken van installateurs en CV monteurs uit de regio Oudenbosch, want bij de Heduro Groep vindt u alle installatietechnieken onder één dak.

Waarom altijd kiezen voor een gecertificeerde loodgieter Oudenbosch?

Als opdrachtgever weet u bij een gecertificeerd bedrijf als de Heduro Groep waar u aan toe bent. Bij ons werken uitsluitend gekwalificeerde loodgieters die beschikken over de juiste papieren. Gebruiken wij uitsluitend A-merk materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik en weet u van tevoren wat onze tarieven zijn. Deze kunt u lezen op onze website. Vanzelfsprekend ontvangt u op onze werkzaamheden garantie. Dus wanneer u op zoek bent naar een loodgieter Oudenbosch die zijn vak verstaat, neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op. Wij kunnen dan direct een afspraak met u inplannen. Per e-mail kan natuurlijk ook. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact.

Bij een calamiteit kunt u de loodgieter Oudenbosch 7 dagen per week bellen

Bij toerbeurt staat een gecertificeerd loodgieter van de Heduro Groep ook in het weekend voor u klaar. Dus wordt u onaangenaam verrast door een lekkage, verstopping of andere dringende calamiteit, neem dan direct contact op met de loodgieter Oudenbosch, Bosschenhoofd, Hoeven of Zegge. Let op! Neem in het weekend telefonisch contact met ons op, want dan kunnen we direct de prioriteit van uw melding inschatten. Het kan namelijk voorkomen dat wij moeten stoppen bij een klant waar wij bezig zijn en direct naar u moeten toekomen. Mocht uit uw melding blijken, dat speciaal apparatuur vereist is, dan gaan wij deze eerst halen bij het bedrijf. Wanneer u een calamiteit meldt willen wij u direct goed en vooral adequaat kunnen helpen.

Samengevat. Heeft u enkele loodgietersklussen? Combineer deze dan en reserveer dan bij voorkeur op tijd een loodgieter Oudenbosch, Bosschenhoofd, Hoeven of Zegge in. U kunt er dan van op aan dat wij op het afgesproken tijdstip bij u zijn. Wordt u ‘overvallen’ door een calamiteit, dan staan wij 7 dagen per week voor u klaar.