Een erkende loodgieter Hoeven nodig? Bel Heduro Loodgieters

U kunt bij een calamiteit als een lekkage of verstopping ons 24/7 bellen

Heeft u op korte termijn of direct een allround loodgieter Hoeven nodig? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact op met de Heduro Groep.  Bij ons vindt u alle installatietechnieken onder 1 dak. Ons team gecertificeerde installateurs, loodgieters en cv-monteurs biedt al 25 jaar betaalbare kwalitatieve diensten aan binnen de regio zuidwest Noord-Brabant. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, dan krijgt u geen callcenter medewerker aan de lijn, maar de loodgieter Hoeven die het snelst beschikbaar is. Op basis van uw hulpvraag wordt de prioriteit ingeschat en wordt in overleg met u een afspraak gemaakt. Wanneer sprake is van een ernstige calamiteit komen wij, wanneer de werkzaamheden het toestaan, direct naar u toe.

Transparante werkwijze van de loodgieter Hoeven Heduro Groep

Als gecertificeerd installatiebedrijf zijn wij verplicht om op een transparante manier onze diensten aan te bieden. Zoals bovenstaand aangegeven komt u rechtstreeks in contact met onze loodgieter Hoeven wanneer u telefonisch contact met ons opneemt. Op basis van uw hulpvraag wordt in overleg een tijdstip afgesproken wanneer hij bij u langskomt. Dit is de verklaring waarom wij u adviseren om telefonisch contact met ons op te nemen. Een ander voordeel van een gecertificeerd loodgieter Hoeven is, dat onze tarieven op de website vermeld staan. Verreweg de meeste loodgieters doen dit niet. Achteraf wordt u bij Heduro dus niet onaangenaam verrast. Indien mogelijk ontvangt u van tevoren een offerte van de kosten, zodat u als klant weet waar u aan toe bent. Let op. Dit kan alleen wanneer duidelijk is wat de oorzaak van de klacht is.

Afspraak maken met de loodgieter Hoeven van de Heduro Groep

Zeker wanneer u van tevoren weet dat u een loodgieter Hoeven nodig heeft adviseren wij u om op tijd een loodgieter Hoeven in te huren. Dit geeft u de zekerheid, dat u op een gewenst tijdstip kunt beschikken over de diensten van een gecertificeerd loodgieter in Hoeven. Dat ligt natuurlijk anders wanneer u te maken krijgt met een calamiteit als een lekkage of verstopping. Een dergelijk probleem moet met spoed opgelost worden dan wel verholpen worden. Voor een loodgieter Hoeven belt u telefoon 0165 – 72 29 12 of stuurt u een e-mail naar contact