FAQ items aan het laden...

Loodgieter Dongen van Heduro loodgieters Oosterhout nodig?

 

 

Allround gecertificeerde loodgieter met meer dan 20 jaar werkervaring

Snel een vakman nodig? Bel 24/7:  076 – 800 99 99!

Wanneer u op zoek bent naar een allround en gecertificeerd loodgieter Dongen die niet alleen vakbekwaam en gecertificeerd is, maar u bovendien ook snel kan helpen. Neem dan met uw hulpvraag bij voorkeur telefonisch contact op met Heduro Loodgieters Oosterhout. U belt hiervoor het telefoonnummer 0162 – 23 11 09. U krijgt dan rechtstreeks de gecertificeerd loodgieter Dongen aan de lijn, waaraan u uw hulpvraag kunt voorleggen.

U kunt in overleg met de loodgieter Dongen direct een afspraak maken

Wanneer uw hulpvraag helder is voor de loodgieter Dongen en op korte termijn een afspraak moet worden gemaakt om het probleem op te lossen, dan wordt in overleg met u direct een afspraak gemaakt. Elke loodgieter Dongen beheert zelf zijn agenda. In de praktijk betekent dit, dat u binnen 24 uur geholpen wordt. Zoals in de eerste alinea aangegeven is elke loodgieter van Heduro loodgieters allround en gecertificeerd. Zo is elke loodgieter tevens ook een erkende CO – gecertificeerde CV monteur. Niet alleen kunt u onze loodgieters inschakelen voor alle loodgieterswerken, maar ook voor alle warmteservice diensten. Denk hierbij aan CV ketel onderhoud, CV ketel reparaties, aankoop en installeren van CV ketels volgens de strenge normen van de nieuwe Gasketelwet.

Het team van Alle installatie technieken onder een dak

Maatwerk offertes en A-merk materialen voor professioneel gebruik

Bij Heduro loodgieters spelen duurzaamheid, transparantie en kwaliteit een belangrijke rol. Om duurzaamheid te kunnen garanderen werkt onze loodgieter Dongen daarom uitsluitend met A-merk materialen, die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Om top kwaliteit te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met gecertificeerde loodgieters die hun vak verstaan. Om aan onze klanten zoveel mogelijk transparantie te bieden ontvangen zij, indien mogelijk, van tevoren een maatwerk offerte van ons. Zo weet u als opdrachtgever wat de investeringskosten zijn. Heeft u een loodgieter Dongen nodig? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op een bel: 0162 – 23 11 09