Loodgieter Breda voor al uw loodgieterswerkzaamheden

Defecten, gas –en waterleidingen, lekkages, sanitair of verstoppingen

Ervaren vakmensen als een loodgieter Breda zijn vandaag de dag moeilijk in te huren. De schaarste aan goed opgeleide vakmensen ligt hieraan ten grondslag en naar verwachting zal dit de komende jaren alleen nog maar erger worden. Dat geldt vooralsnog niet voor Heduro installatietechniek. Wij beschikken over een team ervaren vakmensen die hun vak verstaan. Onze gecertificeerde en allround loodgieter Breda zit meer dan twintig jaar in het loodgieters vak en heeft in de loop der tijd alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden meegemaakt. Wanneer u een beroep op hem doet kunt u er van op aan, dat alle werkzaamheden veilig en duurzaam worden uitgevoerd. Bovendien ontvangt u op alle werkzaamheden garantie. Heduro staat voor de kwaliteit van haar werkzaamheden en de materialen die zij gebruikt.

Verstopping, lekkage of defect? De loodgieter van Heduro lost het op!

De meeste calamiteiten zoals een verstopping, lekkage of defect aan bijvoorbeeld een CV ketel komen in het weekend voor. Vraag niet waarom, maar meer dan 20 jaar ervaring als loodgieter Breda leert dat dit inderdaad het geval is. Wanneer u dit overkomt hoeft u niet te wachten tot de eerst volgende werkdag en een weekend onnodig in de kou te zitten. U kunt gebruik maken van de weekenddienst van Heduro. Houdt u er als relatie wel rekening mee, dat er een weekend tarief in rekening wordt gebracht. Zeker bij calamiteiten als een lekkage doet u er verstandig aan niet te wachten tot na het weekend. Waarom zult u wellicht denken? Dak lekkages worden door de meeste verzekeringsmaatschappijen niet vergoed, omdat achterstallig onderhoud vaak de oorzaak is van een daklekkage.

U wordt altijd snel door een loodgieter Breda van Heduro geholpen

Onze loodgieter Breda is een ervaren allround loodgieter. U kunt een beroep op hem doen voor alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Voor het vernieuwen van een of meerdere kranen, het verleggen van gas / waterleidingen, installeren CV ketels, radiatoren, toiletten, douche cabines en voor het verhelpen van verstoppingen, lekkages en storingen aan CV ketels.   Heeft u snel onze loodgieter Breda nodig of wilt u informatie over een van onze loodgietersdiensten? Raadpleeg dan de rubriek contact