FAQ items aan het laden...

Lekkende kraan? De loodgieter Breda van Heduro helpt u snel

 

 

Een kraan die druppelt zorgt voor een verlies van 2.000 liter per jaar

Snel een vakman nodig? Bel 24/7:  076 – 800 99 99!

De meeste mensen staan er niet bij stil dat een lekkende kraan, die een aantal druppels per minuut lekt, zorgt voor een verlies van tenminste 2.000 liter per jaar. Het hoeft dan ook geen aanbeveling, dat u er verstandig aan doet, om voor een lekkende kraan loodgieter Heduro Breda te bellen. Hij lost het probleem snel voor u op. In verband met de voorrijkosten adviseren wij u om onze loodgieter Breda ook de andere kranen te laten controleren. Zo voorkomt u, dat u hem over een jaar weer moet inschakelen voor een lekkende kraan in Breda. Een andere optie is om kleine loodgietersklussen te combineren.

Lekkende buiten kraan moet vervangen worden door de loodgieter Breda

Regelmatig komt het voor, dat onze loodgieter Breda wordt ingeschakeld voor een lekkende buitenkraan. Dit is vooral het geval wanneer men uit kostenoverwegingen ooit gekozen heeft voor een goedkopere buitenkraan. Wat we regelmatig tegenkomen is, dat een buitenkraan is gaan roesten/werken en hierdoor niet geopend kan worden. Wanneer men dit toch probeert levert dit vaak een lekkende kraan op. Zeker wanneer de winter in aantocht is, doet u er verstandig aan om dit probleem te laten verhelpen. De leiding kan dan niet worden afgetapt en bij een beetje vorst gaan bevriezen en springen.

Stop de onnodige waterverspilling en laat al uw kranen nalopen

Ons advies is om bij een lekkende kraan loodgieter Heduro Breda in te schakelen. Hij zal u snel helpen om de onnodige waterverspilling te stoppen. Wanneer hij toch aanwezig is, doet u er verstandig aan om ook de overige kranen te laten nalopen, dan wel loodgietersklusjes te combineren. Dit zorgt voor een besparing van uw kosten. Omdat elke loodgieter van Heduro Breda tevens CO gecertificeerd CV monteur is kunt u er wellicht ook voor kiezen om de herstelwerkzaamheden te combineren met de periodieke onderhoudsbeurt van uw CV ketel.

Het team van Alle installatie technieken onder een dak

Heeft u een lekkende kraan? Neem dan contact op met de loodgieter Heduro Breda en bel telefoon: 076 – 800 99 99.