Lekkage Breda? Loodgieters Heduro weten raad

U kunt ons 7 dagen per week inschakelen voor het verhelpen lekkage

U wordt onaangenaam verrast door een lekkage van uw woning in Breda. Er druppelt namelijk steeds harder water door het plafond. Onmiskenbaar komt de lekkage van buiten. Aarzel in dit soort situaties niet en neem snel contact op met Heduro loodgieters Breda. Voor calamiteiten als een lekkage Breda heeft Heduro ook in de weekenden een loodgieter beschikbaar. Het vervelende van een lekkage Breda is, dat de directe en/of indirecte schade meestal niet vergoed wordt door een verzekeringsmaatschappij. Als reden wordt achterstallig onderhoud opgevoerd.

Werkwijze lekkage Breda verhelpen

We zien in de praktijk dan ook vaak dat de bewoner zelf voor alle kosten moet opdraaien. Het is daarom verstandig bij een lekkage Breda zo snel mogelijk de hulp van een professional in te huren. Wanneer u contact met ons opneemt komen wij z.s.m. naar u toe, om vast te stellen wat de oorzaak is van de lekkage Breda. Wanneer sprake is van een kleine lekkage, die door ons snel / direct te verhelpen is doen wij het werk zelf. Is er echter sprake van een omvangrijke schade dan schakelen wij in overleg met u een partnerbedrijf in dat de totale schade-afhandeling kan verzorgen.

Overzicht veel voorkomende oorzaken lekkage Breda

De meeste lekkages worden veroorzaakt door cv- gas- en waterleidingen die in onze woning lopen. Denk hierbij aan leidingen, aansluitstukken en kranen die om onverklaarbare redenen beginnen te lekken en zelfs beginnen te scheuren. Wanneer u dit constateert direct gas en/of water afsluiten. Dit voorkomt, dat er een gevaarlijke situatie ontstaat. Nadat u dit gedaan heeft adviseren wij u om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Onze loodgieter komt dan zo spoedig mogelijk naar u toe om de lekkage duurzaam te verhelpen. In de meeste situaties lukt dat ook. Hebben we te maken met een omvangrijke schade als een lekkende leiding in een muur dan schakelen we in overleg met u een partnerbedrijf in, dat de totale schadeafhandeling voor u kan verzorgen.

Lekkage Breda? Bel ons 7 dagen per week!

Loop geen enkele risico en neem bij een lekkage Breda direct contact met ons op en raadpleeg de rubriek contact