Kosten installatie CV ketel in een helder overzicht

Duidelijkheid in de kosten voor de plaatsing van een CV ketel

Vaak wanneer er een monteur of installateur langs komt is het onduidelijk welke kosten installatie CV ketel u achteraf dient te betalen. Bij Heduro komt u niet voor verassingen te staan. Transparantie is voor ons erg belangrijk. Onder tarieven vindt u een duidelijk overzicht van onze uurtarieven en voorrijkosten. Hieronder zullen deze nogmaals benoemd worden.

Uurtarieven kosten installatie CV ketel Breda Roosendaal

De kosten installatie CV ketel zijn gebaseerd op de voorrijkosten van de installateur, het uurtarief en het gebruikte materiaal. De standaard uurtarieven worden gehanteerd tijdens kantooruren tussen 08:00 en 17:00 uur. Hierbij bedragen de voorrijkosten €49,50 en het uurtarief €65,00.

De voorrijkosten voor spoedreparaties tijdens kantooruren zijn €74,25 en het uurtarief bedraagt €97,50. Voor spoedreparaties tijdens de avond of in het weekend zijn de voorrijkosten €99,00 en is het uurtarief €130.

Heduro heeft de mogelijkheid om alle A-merken CV installaties te leveren en is daarnaast geselecteerd Vaillant V-team dealer.

Installatie CV ketel Etten-Leur Breda Oosterhout

Onze gecertificeerde CV installateur zorgt ervoor dat de CV ketel op de juiste plaats in uw huis wordt geïnstalleerd. Het kiezen van de juiste plaats en het optimaal afstellen van de CV ketel kan u namelijk stookkosten besparen doordat het precies is afgestemd op uw gebruik en uw type woning.

Laat uw CV ketel installeren door onze gecertifieerde installateurs

Het is een verstandige keuze om uw CV ketel te laten installeren door Heduro. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij een vertrouwde naam in de omgeving Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Roosendaal en Oudenbosch. Wij leveren inzicht in de kosten installatie CV ketel zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Voor het maken van een afspraak met onze ervaren monteurs en installateurs kunt u bellen met 076 – 800 99 99 voor spoedreparaties. Of u kunt een e-mail sturen naar info@heduro.nl voor het maken van een afspraak of voor vragen en opmerkingen over kosten installatie CV ketel.