Ketel onderhoud Breda Oosterhout Roosendaal

Professioneel ketel onderhoud levert u honderden euro’s op!

U zult wellicht vraagtekens zetten bij de bewering dat professioneel ketel onderhoud u jaarlijks honderden euro’s oplevert. Toch is het waar. Wij zullen deze bewering onderstaand aan u uitleggen. Voordat we dit doen willen wij u nog meer voordelen noemen. Een CV ketel die door een erkend of gecertificeerd CV monteur jaarlijks wordt onderhouden sluit de kans op een CV ketel storing vrijwel uit tot nul. Dat geldt ook voor het risico op brand en op koolmonoxide vergiftiging. Jaarlijks worden in Nederland meer dan 200 mensen opgenomen voor koolmonoxide vergiftiging en overlijden er bijna 10. Een ongelooflijk hoog aantal. Meestal is dat het gevolg van achterstallig onderhoud. De veiligheid van uw gezin is toch wel € 10, – per maand waard?

Stelling: Ketel onderhoud levert u honderden euro’s per jaar op

Zoals bovenstaand aangegeven levert ketel onderhoud u honderden euro’s per jaar op. Hoe is dit mogelijk zult u zich wellicht afvragen. Het antwoord is eenvoudig. Van een CV ketel die een jaar lang intensief gebruikt is, zijn de instellingen niet meer optimaal. Gevolg: de branders zijn vervuild en mede hierdoor is de verbranding niet optimaal meer. Het gasverbruik neemt toe. Dan hebben we het niet eens over onderdelen en pakkingen die na een aantal jaren vervangen dan wel schoongemaakt moeten worden. Onderhoud door een gecertificeerde CV monteur zorgt er voor, dat uw CV ketel weer in topconditie komt en weer maximaal gaat presteren. Hierdoor neemt het verbruik af. Dit levert een besparing op van € 225, – per jaar.

Dankzij professioneel ketel onderhoud gaat uw CV ketel vele jaren langer mee. Eventuele slijtages worden in een vroeg stadium gesignaleerd en gerepareerd. De optimale verbranding zorgt er voor, dat uw CV ketel jaren langer zonder CV ketel storingen meegaat. Dit levert u een besparing op van circa € 150, – op jaarbasis. Trek daarvan de kosten van ketel onderhoud af en u ziet dat u enkele honderden euro’s verdient. Kort door de spreekwoordelijke bocht durven wij te stellen, dat u een dief bent van uw eigen portemonnee wanneer u geen ketel onderhoud laat doen in de zomermaanden. Blijkt uw CV ketel na vele jaren trouwe dienst aan  vervanging toe te zijn, vraag dan een maatwerk offerte aan bij CV ketel offertes.

Kies voor besparing veiligheid en zekerheid, kies voor ketel onderhoud

Voor het maken van een afspraak voor ketel onderhoud door een gecertificeerde CV monteur van Heduro warmteservice Breda, Oosterhout en Roosendaal raadpleegt u de rubriek contact