Installatiebedrijf Breda Oosterhout Roosendaal

Heduro een regionaal installatiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring,

Installatiebedrijf Heduro installatietechniek is een onderdeel van Heduro uit Breda. Zoals de naam al aangeeft houden wij ons bezig met het installeren van apparatuur en installaties in de regio Breda, Oosterhout en Roosendaal. Denk hierbij aan complete CV installaties, airconditioning en andere apparatuur in woningen en bedrijven. Daarnaast kunt u onze ervaren en vakbekwame installateurs ook inschakelen voor het installeren van complete sanitaire voorzieningen zoals keukens en badkamers. Ook voor het verleggen van gas- en waterleidingen kunt u een beroep op ons installatiebedrijf doen.

Bij Heduro gaan het installatie- en loodgietersbedrijf hand in hand

Zeker wanneer u voor een verbouwing, renovatie of reparatie gebruik moet maken van de diensten van zowel een loodgieter- als installatiebedrijf kan Heduro u volledig ontzorgen. Wij kunnen de gevraagde werkzaamheden volledig op elkaar afstemmen. In de praktijk levert dit vaak tijdwinst op. Wanneer sprake is van een kleinere klus kijken wij in overleg met u of de werkzaamheden door een loodgieter dan wel door een gecertificeerde installateur kunnen worden verricht. Dankzij deze mogelijkheid kunnen wij u hierdoor vaak dezelfde dag nog helpen. Lukt dat niet, dan in vrijwel alle situaties binnen 24 uur.

Verschillen tussen een installatiebedrijf en loodgieter zijn onduidelijk

Voor de meeste particulieren en bedrijven zijn de verschillen tussen een installatiebedrijf en loodgietersbedrijf niet duidelijk. Wij adviseren u dan ook wanneer u professionele expertise nodig heeft voor het vernieuwen van een of meerdere kranen, het verleggen van gas / waterleidingen, het installeren of repareren van CV ketels, radiatoren, toiletten, douche cabines of voor het verhelpen van verstoppingen en lekkages om Heduro te bellen. Op basis van uw hulpvraag zorgen wij er voor, dat de juiste vakman u komt helpen om het probleem snel en deskundig op te lossen.

Direct of op korte termijn de hulp van een installatiebedrijf nodig?

Heeft u direct of op korte termijn een installatiebedrijf nodig en woont u in de regio Breda, Oosterhout of Roosendaal? Raadpleeg dan de rubriek contact