FAQ items aan het laden...

Zoekt u een ervaren gecertificeerd installatiebedrijf Rucphen?

 

De ervaren installateurs van Heduro Installatietechniek staan 24/7 voor u klaar

Snel een vakman nodig? Bel 24/7:  076 – 800 99 99!

Vakbekwame en ervaren vakmensen zijn vandaag de dag schaars en moeilijk te krijgen. Een positieve uitzondering op deze regel is Heduro installatietechniek. Wanneer u op zoek bent naar een gecertificeerd installatiebedrijf Rucphen, dan kunnen wij u meestal snel helpen. Hoe is dit mogelijk zult u zich wellicht afvragen? Hier kunnen wij eenvoudig antwoord op geven. Heduro Installatietechniek is een hecht familiebedrijf waar in goede harmonie gewerkt wordt. De sfeer in ons installatiebedrijf Rucphen is ronduit uitstekend te noemen.

Ons installatiebedrijf Rucphen werkt in een afgebakend gebied

Daarnaast hebben wij er bewust voor gekozen om in een afgebakend gebied te werken. Hierdoor gaat er weinig tijd verloren aan improductieve reisuren en kunnen we relatief veel mensen op één dag helpen. Bovendien staan wij voor vaste klanten ook klaar wanneer zich ’s avonds of in het weekend onverhoopt een calamiteit voordoet als een lekkage of verstopping. Onze installateur in Rucphen woont als het ware bij u om de hoek en buurtgenoten laat je als dienstverlenend bedrijf niet in de steek.

Werkwijze van ons gecertificeerde installatiebedrijf Rucphen

Wanneer u een gecertificeerd installateur in Rucphen nodig heeft, neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op en bel telefoon: 0165 – 72 29 12. U krijgt dan rechtstreeks de installateur van Heduro Installatietechniek Roosendaal aan de lijn, die voornamelijk  in de regio Rucphen werkzaam is. Op basis van uw hulpvraag maakt hij in overleg met u direct een afspraak. Dat kan dezelfde dag nog zijn wanneer het een spoedklus betreft of binnen 2 werkdagen wanneer het geplande installatiewerken zijn met een minder urgent karakter.

Het team van Alle installatie technieken onder een dak

Heduro installatietechniek is een gecertificeerd installatiebedrijf Rucphen

Steeds vaker worden door de overheid kwaliteitseisen gesteld waaraan installateurs moeten voldoen. Terecht. Al onze installateurs zijn daarom nu al erkend CO – gecertificeerd CV monteur. Dit betekent, dat wij voldoen aan de strenge eisen van de nieuwe Gasketelwet, die ultimo 01.04.2022 van kracht zal zijn. Alleen erkende CV monteurs en installateurs mogen vanaf die datum nog een nieuwe CV ketel installeren. Ga ook voor duurzaamheid en veiligheid en kies voor een installatiebedrijf Rucphen als Heduro Installatietechniek en bel: 0165 – 72 29 12.