Installatiebedrijf Oosterhout | Heduro installatietechniek

Loodgieter, warmteservice- en installatiebedrijf onder één dak

Heduro is een allround installatiebedrijf Oosterhout dat inmiddels al meer dan twintig jaar in de regio Oosterhout, Breda en Roosendaal loodgieter- warmteservice– en installatiediensten aanbiedt aan particulieren en bedrijven. Door het bundelen van deze diensten kunnen wij klanten snel van dienst zijn en hoeven wij zelden een klant teleur te stellen. Een ander groot voordeel is dat u niet alleen apparatuur en/of installaties bij ons kunt kopen, maar dat wij deze ook voor u kunnen installeren en onderhouden volgens de specificaties van fabrikanten. U heeft als het ware één aanspreekpunt op het gebied van aankoop, plaatsen, onderhoud en garantie. Hierdoor kunnen wij top kwaliteit garanderen.

Installatiebedrijf Oosterhout waar u daadwerkelijk van op aan kunt

Bij ons installatiebedrijf Oosterhout geldt afspraak is afspraak. Wij kunnen dat in vrijwel alle situaties ook waarmaken, omdat wij de beschikking hebben over drie verschillende bedrijven. Ons installatiebedrijf is bijvoorbeeld niet afhankelijk van een extern loodgietersbedrijf, omdat onze gezamenlijke klanten altijd voorrang krijgen. Hierdoor zijn wij in staat om een strakke planning aan onze klanten af te geven. Onze vaste klantenkring weet dat inmiddels van ons. Ons installatiebedrijf Oosterhout werkt in principe uitsluitend met gecertificeerde allround monteurs, omdat wij er voor kiezen om uitsluitend professioneel werk af te leveren. Wij gebruiken dan ook uitsluitend professionele materialen die duurzaam meegaan en veilig zijn.

Werkzaamheden waarvoor u ons installatiebedrijf Oosterhout kunt inschakelen zijn:

  • Vervangen / aansluiten sanitair in en om uw woning bedrijf
  • Repareren, vervangen omleiden waterleidingen (koper en zink)
  • CV installaties, HR CV ketels, airco’s, warmtepompen
  • Gas installaties en gasleidingen
  • Dakbedekking bitumen, EPDM, pannen
  • Dakgoten zowel in zink als kunststof
  • Lood- en zinkwerken

Afspraak maken met ons installatiebedrijf Oosterhout

Voor meer informatie, vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak met een installateur van ons installatiebedrijf Oosterhout raadpleegt u de rubriek contact