FAQ items aan het laden...

Hulp loodgieter nodig in Breda Oosterhout Roosendaal Dongen?

 

Neem dan bij voorkeur telefonisch contact op met Heduro loodgieters

Snel een vakman nodig? Bel 24/7:  076 – 800 99 99!

Er zijn van die werkzaamheden in huis waar de hulp loodgieter voor nodig is. Denk hierbij aan werkzaamheden als het verleggen van leidingen, het vervangen van een lekkende kraan, het installeren of vervangen van een Quooker, het verhelpen van een verstopping en per 1 april 2022 voor het onderhouden, repareren en vervangen van een nieuwe CV ketel. Vanaf deze datum mogen uitsluitend erkende CO – gecertificeerde CV monteurs werkzaamheden aan CV installaties verrichten. Wanneer u dit toch zelf blijft doen of laat doen door een ‘handige buurman’ kunt u bij schade geen aanspraak doen op uw opstalverzekering. De nieuwe Gasketelwet verplicht erkende CV monteurs vanaf 1 april 2022 elke reparatie te melden bij een overkoepelende organisatie. Doel: het terugdringen van brand en dodelijke ongevallen als gevolg verkeerd afgestelde CV ketels.

Schakel voor snelle hulp loodgieter altijd een erkend loodgietersbedrijf in

Uit veiligheidsoverwegingen én bewijs van vakmanschap worden door de overheid steeds meer eisen gesteld waaraan een loodgieter moet voldoen. Elke loodgieter Breda van Heduro volgt om deze reden tal van workshops en opleidingen om de benodigde certificaten te behalen. Een voorbeeld van een certificaat dat voor erkende CO – gecertificeerde CV monteurs per 1 april 2022 verplicht is hebben al onze CV monteurs Breda inmiddels gehaald. Bij Heduro Breda gaan wij voor kwaliteit en veiligheid voor een marktconforme prijs. Om onze klanten optimaal te kunnen helpen kunt u naast loodgieters bij ons ook terecht voor het inhuren van installateurs en CV monteurs. Wanneer tijdens een klus mocht blijken dat u niet alleen de hulp van een loodgieter nodig heeft, maar ook die van een ervaren installateur dan wordt u met voorrang geholpen.

Wij zijn dealer van alle A-merken CV ketels:

Het team van Alle installatie technieken onder een dak

Geen of korte wachttijden voor de hulp van een loodgieter Breda Oosterhout

Heduro installatiebedrijf, Heduro loodgieters en Heduro CV monteurs Breda hebben er bewust voor gekozen om hun diensten uitsluitend in een beperkt gebied in West-Brabant aan te bieden. Op deze wijze gaat er relatief weinig tijd verloren met reizen en kan men bij een calamiteit snel bij een klant zijn. Mede om deze reden en verregaande automatisering kunnen wij klanten direct / snel helpen en hebben wij vrijwel geen wachttijden. Bovendien kunnen wij dankzij de samenvoeging van onze activiteiten een klant vrijwel altijd helpen. Heeft u de hulp van een loodgieter nodig? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op. Wij maken dan direct op basis van uw hulpvraag een afspraak. Probeer het uit en bel: : 076 – 800 9999.