Heduro warmteservice

Gecertificeerde CV monteurs waar u 24/7 op kunt rekenen

Heduro WarmteserviceHeduro warmteservice vormt samen met Heduro installatietechniek en Heduro loodgieters al meer dan 2 decennia de Heduro Groep Breda. Door de krachten te bundelen kunnen wij bedrijven en particulieren op het gebied van installatietechnieken in de ruimste zin van het woord snel helpen. De gecertificeerde en allround CV monteurs van Heduro warmteservice bieden warmteservicediensten aan in de regio’s Breda, Etten-Leur, Oosterhout en Roosendaal.

Heduro warmteservice is een merkonafhankelijke allround warmteservice specialist met een eigen technische dienst. Zo kunt u bij Heduro warmteservice alle A-merken CV ketels kopen. Wij kiezen hier bewust voor, omdat elke woonsituatie en werkomgeving verschillend is. Dat geldt ook voor ieder A-merk CV ketel. Bij Heduro warmteservice staat niet het merk, maar de klant centraal. Daarom komen wij altijd naar u toe, om in kaart te brengen waaraan een CV ketel moet voldoen, voordat wij u een maatwerk offerte geven.

Op basis van uw woonsituatie en persoonlijke woonwensen kunnen wij de best passende CV ketel aanbieden en installeren. Omdat wij over een team gecertificeerde CV monteurs beschikken, kunnen wij het jaarlijks CV ketel onderhoud verzorgen en bij calamiteiten 24/7 CV ketel storingen komen oplossen. Overigens bij klanten, die voor een jaarlijks periodiek CV onderhoudscontract kiezen, komen CV ketel storingen vrijwel niet voor.

HR CV ketel of een warmtepomp?

Zeker vandaag de dag is het belangrijk, dat u stilstaat voor welke verwarmingsinstallatie u gaat kiezen. Bij Heduro warmteservice kunt u kiezen voor een CV ketel of een warmtepomp. In de praktijk blijkt dat voor veel gezinnen een warmtepomp nog geen optie is gezien de hoge investeringskosten. Bovendien blijken warmtepompen in bestaande woningen niet voldoende capaciteit te kunnen leveren zonder grote aanpassingen. Zolang er nog geen goede alternatieven zijn kan daarom het beste gekozen worden voor een energiezuinige HR CV ketel. Onze specialisten helpen u graag met het kiezen van de meest geschikte CV ketel.

Met spoed of op korte termijn een cv monteur nodig?

Bel telefoon: 076 – 800 99 99