Heduro loodgieters

Loodgietersbedrijf voor Breda, Etten-Leur, Oosterhout Roosendaal

Heduro loodgietersHeduro loodgieters is een gecertificeerd loodgietersbedrijf en maakt onderdeel uit van de Heduro groep Breda. Onze ervaren en vakbekwame loodgieters bieden in de regio’s Breda, Etten-Leur, Oosterhout en Roosendaal al meer dan twintig jaar een verscheidenheid aan loodgieterswerkzaamheden aan. Zo kunt u onze loodgieters inschakelen voor het vernieuwen van kranen, het verleggen van gas / waterleidingen, installeren, repareren of vervangen van A-merk CV ketels, radiatoren, toiletten, douchecabines en voor het verhelpen van verstoppingen en lekkages.

Bij calamiteiten als een lekkage of verstopping kunt u 7 dagen per week een beroep doen op een van onze loodgieters. Voorwaarde is wel, dat u woonachtig of met uw bedrijf gevestigd bent in de regio Breda, Etten-Leur, Oosterhout of Roosendaal. Buiten deze regio’s bieden wij onze diensten niet aan. Door bewust voor een klein gebied te kiezen kunnen wij snel bij onze klanten zijn en gaat er weinig tijd verloren aan improductieve reisuren. Dit ziet u terug in de marktconforme tarieven die wij voor onze diensten vragen.

24/7 Tarieven avonddienst en weekenddienst Heduro loodgieters

Ook wanneer u ’s avonds of in het weekend te maken krijgt met een calamiteit, zoals een verstopping, lekkage of ander dringend probleem, kunt u een beroep doen op een loodgieter van Heduro loodgieters. Let op! Hier geldt wel een weekend tarief voor, dat hoger is dan ons reguliere tarief op werkdagen! Zie hiervoor de rubriek tarieven.

Met spoed of op korte termijn een loodgieter nodig?

Bel telefoon: 076 – 800 99 99