Heduro installatietechniek

Heduro InstallatietechniekHeduro installatietechniek is een erkend installatiebureau dat diensten aanbiedt in de regio’s Breda, Etten-Leur, Oosterhout en Roosendaal. De gecertificeerde installateurs van Heduro installatietechniek beschikken over alle certificaten die nodig zijn om warmte installaties te mogen installeren. Zij doen dit dan ook voor de collega’s van Heduro warmteservice. U moet dan denken aan alle A-merken CV ketels en warmtepompen. Tevens worden door onze installateurs op steeds grotere schaal zonnepanelen en airco’s geïnstalleerd.

Niet alleen voor warmteservicediensten kunt u de installateurs van Heduro installatietechniek inschakelen. U kunt onze ervaren installateurs ook inschakelen voor het installeren van complete sanitaire voorzieningen, zoals keukens en badkamers. Ook voor het verleggen van gas- en waterleidingen kunt u een beroep op ons installatiebedrijf doen. Zoals u ziet zijn er overlappingen met de werkzaamheden die door loodgieters van Heduro loodgieters worden gedaan. Dat probleem heeft u bij Heduro niet, want daar heeft u 3 bedrijven onder 1 dak.

Bij Heduro maken wij gebruik van elkaars diensten en als klant profiteert u daarvan. Wanneer tijdens een installatieklus blijkt, dat de installateur de hulp van een collega van een ander Heduro bedrijf nodig heeft wordt hij met voorrang geholpen. Daarom kunnen wij vrijwel altijd een planning waarmaken en dat werkt prettig.

Met spoed of op korte termijn een installateur nodig?

Bel telefoon: 076 – 800 99 99