FAQ items aan het laden...

Gootsteen verstopt? Geen nood Heduro Loodgieters helpt u snel

 

 

Al meer dan 20 jaar de loodgieter voor Breda Oosterhout Roosendaal

Snel een vakman nodig? Bel 24/7:  076 – 800 99 99!

Is uw gootsteen verstopt en loopt het water in uw gootsteen niet meer weg? Dan kunt u natuurlijk zelf proberen om de verstopping te verhelpen. Ons advies is om allereerst te kijken of de sifon in de zwanenhals niet zwaar vervuild is. Wanneer dit niet het geval is, dan zijn er talloze ontstoppingsmiddelen te koop bij drogisterijen en doe-het-zelf zaken die beweren dat zij verstoppingen kunnen verhelpen. PAS HIER ABSOLUUT MEE OP!

Deze zogenaamde ontstoppingsmiddelen brengen een chemische reactie tot stand. In sommige gevallen wordt de verstopping inderdaad tijdelijk verholpen. Wat wij echter in de praktijk vaak tegenkomen is, dat de oorzaak dat de gootsteen verstopt is verergerd. Vuil en vetresten worden door de chemische middelen vaak versteend. De enige oplossing is in dit soort situaties dat een leiding voor een deel vervangen moet gaan worden. Zeker wanneer de afvoerleiding in een vloer of muur is weggewerkt zal een reparatie voor onnodig hoge kosten gaan zorgen.

Gootsteen verstopt in de regio’s Breda, Oosterhout, Roosendaal?

Wanneer uw gootsteen verstopt is, roep dan de hulp in van Heduro loodgieters Breda Oosterhout Roosendaal. Al meer dan 20 jaar verzorgen wij loodgietersdiensten in deze regio’s. Als u ons inschakelt voor het verhelpen van de verstopping, dan kijken wij ook naar de oorzaak van de verstopping. Wellicht ligt er een duidelijke reden ten grondslag aan het feit, dat de gootsteen verstopt is. Komt deze naar boven, dan zullen wij u adviseren om deze te verhelpen. Wat we in de praktijk vaak zien is, dat de oorzaak vet, vuil en haren zijn die zich in de loop der jaren hebben kunnen vormen tot een vieze brij.

Het team van Alle installatie technieken onder een dak

U kunt de vorming van deze vieze brij voorkomen door maandelijks de afvoer te spoelen met een combinatie van soda en heet water en daarna enkele lepels Dreft in de afvoer te spuiten. Om te voorkomen dat haren en andere resten door de afvoer worden gespoeld is het sterk aan te raden om een zeefje in de wasbak te plaatsen. Door het nemen van deze maatregelen zult u zien, dat de kans op verstoppingen tot een minimum beperkt is. Is uw gootsteen verstopt? Neem dan telefonisch contact met ons op een bel: 076 – 800 99 99. U krijgt dan rechtstreeks de loodgieter aan de lijn. Op basis van uw hulpvraag zal hij met u een afspraak maken.