FAQ items aan het laden...

De erkend en CO – gecertificeerde CV monteur Rucphen

 

Garantie voor kwaliteit, vakmanschap en veiligheid

Snel een vakman nodig? Bel 24/7:  076 – 800 99 99!

Steeds meer gezinnen en bedrijven in Rucphen en omgeving kiezen er voor om jaarlijks hun CV installatie te laten onderhouden door een erkend en CO – gecertificeerde CV monteur Rucphen van Heduro Loodgieter Roosendaal. En dat is een verstandige keuze. Niet alleen verbruikt een recent onderhouden CV ketel aanmerkelijk minder energie, omdat deze volgens de laatste richtlijnen van de CV ketel fabrikant is ingesteld. Daarnaast is het minstens zo belangrijk, dat de veiligheid van uw CV ketel kan worden gegarandeerd. Elke CV monteur Rucphen van Heduro werkt namelijk volgens de strenge richtlijnen van de nieuwe Gasketelwet die per 01.04.2022 van kracht zal zijn. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons centraal.

De kosten van periodiek onderhoud verdient u binnen halfjaar terug

Het klinkt misschien te mooi voor woorden, maar de kosten van een jaarlijkse periodieke onderhoudsbeurt verdient u binnen één half jaar terug. Wanneer uw CV ketel door een CV monteur Rucphen van Heduro loodgieter Roosendaal professioneel is schoongemaakt en afgesteld, zal deze optimaal branden. In vergelijking met een vervuilde CV ketel scheelt dat bij een gemiddeld gezin op jaarbasis rond de € 300, – per jaar. Kortom een periodieke onderhoudsbeurt levert u tenminste  € 150,- netto op jaarbasis op. Minstens zo belangrijk is, dat beginnende slijtages in een vroeg stadium worden ontdekt en vaak kunnen worden hersteld. Hiermee voorkomt u, dat een CV ketel in de herfst of winter een storing geeft. Vast staat bovendien dat een jaarlijks professioneel onderhouden CV ketel vele jaren langer meegaat.

Het team van Alle installatie technieken onder een dak

Bel voor een hulpvraag rechtstreeks met de CV monteur Rucphen Sprundel

Wanneer u een hulpvraag heeft, dan kunt u rechtstreeks telefonisch contact opnemen met een van onze CV monteurs in Rucphen, Sint Willebrord of Zegge. U belt hiervoor het telefoonnummer: 0165 – 72 29 12. U wordt dan automatisch in contact gebracht met de CV monteur Rucphen, Sprundel, Sint Willebrord of Zegge die op dat moment in de directe omgeving van Rucphen werkzaam is. Op basis van uw hulpvraag wordt direct een afspraak gemaakt op het tijdstip dat u het beste uitkomt.