FAQ items aan het laden...

CV monteur Heduro Breda is erkend en CO – gecertificeerd

 

Advies | installatie | periodiek onderhoud CV ketel | reparatie |

Snel een vakman nodig? Bel 24/7:  076 – 800 99 99!

Bent u woonachtig in de regio Breda, Raamsdonksveer, Roosendaal en op zoek naar een ervaren CO – gecertificeerde CV monteur? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op en bel telefoon: 076 – 800 99 99. U wordt dan automatisch doorverbonden met de erkende en CO – gecertificeerde CV monteur uit uw eigen regio.

Bij Heduro kunt u direct uw hulpvraag voorleggen en een afspraak maken

Als klantgericht bedrijf hebben wij bewust voor deze oplossing gekozen, omdat u dan rechtstreeks uw hulpvraag voor kunt leggen aan onze CV monteur. Bovendien kunt u, wanneer u dat wilt, direct een afspraak met hem maken op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Deze manier van werken zorgt ervoor, dat u als klant precies weet wanneer de CO – gecertificeerde CV monteur van Heduro Warmteservice bij u langs komt. Vanzelfsprekend kunt u ook per e-mail een hulpvraag indienen. U raadpleegt hiervoor de link contact en service

Maatwerk offertes all-in prijzen bij Heduro Breda Raamsdonksveer Roosendaal

onderhoud CV ketel

Als erkend en CO – gecertificeerd CV monteur voor de regio’s Breda, Raamsdonksveer en Roosendaal onderscheiden wij ons ook zoveel mogelijk op het gebied van transparantie. Wanneer mogelijk stellen wij van tevoren een maatwerk offerte op, waarin een vaste all-in prijs is opgenomen. In veel situaties lukt dit, helaas niet altijd. Dit is niet mogelijk wanneer wij de oorzaak van een probleem niet direct kunnen achterhalen dan wel vaststaat. Wanneer u akkoord bent met de maatwerk offerte gaan wij voor u aan de gang.

Het team van Alle installatie technieken onder een dak

Op al onze werken ontvangt een fabrieksgarantie en een garantie op de werkzaamheden die door ons zijn uitgevoerd. Samengevat: Als klant weet u dat u op Heduro kunt rekenen. Wij hebben voor vaste klanten een 24/7 calamiteiten service. Heeft u een hulpvraag voor een van onze CO – gecertificeerde CV monteurs? Neem dan telefonisch contact met ons op een bel telefoon: 076 – 800 99 99. U krijgt dan rechtstreeks de CV monteur aan de lijn uit uw eigen regio. Op basis van uw hulpvraag zal hij met u een afspraak maken.