FAQ items aan het laden...

CV monteur Etten-Leur van Heduro is erkend en CO–gecertificeerd

 

 

Vanaf 2022 mogen alleen nog erkende monteurs werkzaamheden verrichten

Snel een vakman nodig? Bel 24/7:  076 – 800 99 99!

Hebt u per direct of op korte termijn een CV monteur Etten-Leur nodig voor een periodieke onderhoudsbeurt CV ketel, reparatie of vervanging van uw bestaande CV ketel? Neem geen enkel risico en schakel dan beslist een erkende en CO – gecertificeerde cv monteur Etten-Leur in. Vanaf april 2022 mogen uitsluitend erkende en CO-gecertificeerde CV monteurs nog werkzaamheden verrichten aan uw CV installatie. Bovendien moeten vanaf deze datum CV ketel installaties aan strenge eisen voldoen. Voldoet u hier niet aan, dan zullen deze op uw kosten aangepast moeten worden. Dat laatste kan qua kosten in de papieren gaan lopen.

Vanaf 1 april 2022 kunt u automatisch niet langer verzekerd zijn

Vanaf april 2022 bent u niet langer verzekerd voor brand en explosies wanneer deze worden veroorzaakt door een ondeskundig geïnstalleerde of niet goed onderhouden CV ketel. Net als bij de APK keuring voor auto’s dienen na deze datum alle werkzaamheden aan uw CV ketel te worden afgemeld. Door een overkoepelende organisatie worden deze steekproefsgewijs gecontroleerd, zodat u de zekerheid heeft dat deze goed zijn gedaan. Laat u na 1 april 2022 binnen 1 jaar uw CV ketel niet inspecteren / onderhouden door een cv monteur Etten-Leur dan bent u in gebreke. Deze nieuwe maatregelen zijn genomen, vanwege het grote aantal noodlottige ongevallen met CV ketels.

Erkende CV monteur Etten-Leur voor Advies Installatie onderhoud reparatie

Vrijwel wekelijks komt elke erkende cv monteur Etten-Leur van Heduro levensgevaarlijke situaties tegen, die slecht af kunnen lopen. Denk hierbij aan een koppeling die niet goed sluit, een sterk vervuilde brander, koolmonoxide die niet goed wordt afgevoerd, een lekkende CV ketel, een thermostaat die kapot is en een expansievat dat stuk is. Dan hebben we het nog geeneens over CV ketels die niet goed zijn opgehangen. Kortom veel monteurs weten niet wat ze gezinnen en medewerkers van bedrijven aan doen. Veiligheid is cruciaal. Kies daarom voor een CV monteur die verstand heeft van zaken en over de benodigde diploma’s beschikt.

Het team van Alle installatie technieken onder een dak

Hulp nodig? Bel rechtstreeks de CV monteur Etten-Leur van Heduro

Neem voor een hulpvraag altijd rechtstreeks telefonisch contact op met de cv monteur Etten-Leur. U belt hiervoor het telefoonnummer: 076 – 800 99 99. U wordt dan automatisch in contact gebracht met de CV monteur Etten-Leur die op dat moment in Etten-Leur werkzaam  is. Op basis van uw hulpvraag wordt direct een afspraak gemaakt op het tijdstip dat u uitkomt.