FAQ items aan het laden...

CV ketels alle A-merk ketel fabrikanten koopt u bij Heduro Breda

 

Heduro is merkonafhankelijk dealer van alle A-merk CV ketels in Nederland

Snel een vakman nodig? Bel 24/7:  076 – 800 99 99!

Bent u op zoek bent naar een nieuwe CV ketel en u woont in de regio West-Brabant? Neem dan beslist contact op met een van de gecertificeerde en erkende CV monteurs van Heduro. Ons bedrijf is namelijk merkonafhankelijk dealer van alle A-merk CV ketels. U krijgt van onze gecertificeerde en erkende CV monteurs in Breda, Oosterhout en Roosendaal een advies dat uitsluitend gebaseerd is op uw thuissituatie en persoonlijke woonwensen.

CV ketel installateurs Breda

Maatwerk advies op basis van uw thuissituatie en persoonlijke woonwensen

CV ketels

Om dit onafhankelijke advies aan u te kunnen geven komen wij op afspraak altijd bij u langs. Onze cv monteur neemt dan de exacte afmetingen van uw woning of bedrijfsruimte op, waarna hij van u wil weten wat uw persoonlijke woonwensen zijn. Een slaapkamer, die als kantoor dienst moet gaan doen, zal sterker verwarmd moeten worden. Daarnaast is het van belang om te weten of u in de naaste toekomst nog verbouwingsplannen heeft. Denk hierbij aan het plaatsen van een erker of uitbouw. Op basis van deze informatie gaat hij bepalen over welke capaciteit uw CV ketel moet beschikken. Wanneer dit allemaal duidelijk is kijkt hij welke A-merken cv-ketels hieraan voldoen en wat voor u als koper het meest interessant is op basis van prijs/kwaliteitverhouding.

Merkonafhankelijk advies gebaseerd op uw woonsituatie én woonwensen

Veel warmteservice bedrijven zijn dealer van één of slechts enkele merken CV ketels. Om een dealerschap te kunnen houden moeten zij bepaalde hoeveelheden CV ketels per jaar verkopen. Een advies is daarom in veel gevallen gekleurd. Heduro heeft dit probleem als merkonafhankelijk dealer van alle A-merk CV ketels niet. Wij kijken uitsluitend naar de inhoud van een woning of bedrijfsruimte én de persoonlijke woonwensen van een eigenaar. Op basis hiervan krijgt u één of enkele offertes aangeboden. Onze offertes zijn standaard inclusief installatie van een A-merk CV ketel volgens de strenge richtlijnen van de nieuwe Gasketelwet.

Wij zijn dealer van alle A-merken CV ketels:

Het team van Alle installatie technieken onder een dak

Voor meer informatie of het maken van een telefonisch afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte van een of meerdere A-merk CV ketels belt u telefoon: 076 – 800 99 99 voor de regio Breda; telefoon: 0162 – 23 11 09 voor de regio Oosterhout en telefoon: 0165 – 72 29 12 voor de regio Roosendaal.