CV ketel vervangen Breda Oosterhout Roosendaal

Kies altijd voor een merkonafhankelijk dealer van alle A-merk CV ketels

Wanneer vandaag de dag uw CV ketel vervangen moet worden is het niet langer vanzelfsprekend dat u kiest voor een gasgestookte CV installatie. Het is dus belangrijk, dat u zich laat informeren en adviseren door een merkonafhankelijk dealer in de regio Breda, Oosterhout en Roosendaal als Heduro warmteservice. Al meer dan twintig jaar bieden wij als merkonafhankelijke allround warmteservice specialist diensten aan in de regio’s Breda, Oosterhout en Roosendaal. Onze sterk groeiende klantenkring bestaat uit zowel bedrijven als particulieren.

Warmtepomp of HR CV ketel?

Om een concreet antwoord op deze vraag te kunnen geven zal onze CV specialist eerst in kaart moeten brengen hoe u woont, hoeveel m3 er verwarmd dient te worden, wat uw persoonlijke woonwensen zijn en welk budget u ter beschikking heeft. Dit is de reden dat wij voor een maatwerk advies altijd op afspraak metingen bij u komen doen. Wanneer dit gedaan is ontvangt u van onze specialist een vrijblijvend maatwerk advies. In dit advies staat vermeld welke warmtebron voor u het meest interessant is.

Als bedrijf en particulier heeft u nog steeds een vrije keuze

Wanneer u naar de TV kijkt of de radio luistert hoort u alleen nog maar berichten dat een warmtepomp de warmtebron van de toekomst is. Wij plaatsen daar een groot vraagteken bij. Wanneer u in een bestaande woning met energie label E/F een warmtepomp wilt gaan gebruiken lukt dat niet zonder ingrijpende aanpassingen. Inclusief montage en aanpassingen moet u rekening houden met een investering die kan oplopen tot wel € 20.000,- Vandaar dat de uitkomst van ons advies op basis van uw budget veelal een HR CV ketel zal zijn. En daar is niets mis mee. Dat geeft u de gelegenheid om rustig af te wachten en te zien wat voor nieuwe toepassingen het komende decennium op de markt komen.

Laat uw CV ketel altijd vervangen door een gecertificeerd CV monteur

Heduro warmteservice is een merkonafhankelijke allround warmteservice specialist. Wanneer u bij ons een HR CV ketel koopt installeert onze eigen CV monteur deze volgens de richtlijnen van de CV ketel fabrikant. Na plaatsing kunt u bij Heduro warmteservice kiezen uit enkele aantrekkelijke onderhoudscontracten. Onze monteur vertelt hier graag meer over.

Snel uw CV ketel vervangen? Bel Heduro warmteservice Breda voor een merkonafhankelijk maatwerk advies. Raadpleeg de rubriek contact

Heduro - CV ketel vervangen