CV ketel storing Etten-Leur

Heduro warmteservice kunt u 7 dagen per week inschakelen

Wanneer u ’s-morgens wakker wordt en de centrale verwarming aan wilt zetten in Etten-Leur is niets zo vervelend als een CV ketel storing. Zeker wanneer het buiten koud is zult u merken, hoe koud uw woning is zonder verwarming. Dan hebben we het nog niet over de ervaring om onder een ijskoude douche te mogen staan. Geen nood. Ongeacht de dag of het tijdstip kan in dit soort situaties een gecertificeerde CV monteur Etten-Leur van Heduro warmteservice u snel komen helpen. Voordat u met hem contact opneemt is het wel verstandig dat u het volgende op een briefje noteert:

  1. Het merk en indien mogelijk type CV ketel
  2. De storingscode die de CV ketel geeft
  3. Datum van de laatste onderhoudsbeurt

Neem ongeacht het tijdstip telefonisch contact met ons op, wanneer u de bovenstaande gegevens hebt gevonden.

Goed of slecht nieuws over uw CV ketel storing Etten-Leur

Veel CV ketel storingen blijken in de praktijk geen echte CV ketel storing te zijn. Uw CV ketel schakelt zichzelf uit, wanneer er te weinig water in uw CV installatie zit. Vandaar dat wij u verzoeken om de storingscode te noteren. Omdat wij merkonafhankelijk dealer zijn van alle A-merken CV ketels in Nederland, kunnen wij u het verlossende antwoord geven. Als blijkt dat er inderdaad te weinig water in uw CV installatie zit kunt u de CV ketel storing Etten-Leur eenvoudig zelf oplossen. Blijkt uit een storingscode dat er daadwerkelijk iets kapot is, dan kan onze gecertificeerde CV monteur Etten-Leur direct het onderdeel meenemen. Uw CV ketel kan dan snel door hem worden gemaakt.

Snel een CV monteur nodig voor oplossen CV ketel storing Etten-Leur?

Slaat uw CV ketel niet meer aan? De gecertificeerde CV monteur Etten-Leur kunt u 7 dagen per week bellen voor het verhelpen van een CV ketel storing Etten-Leur. Neem daarom met de bovenstaande informatie direct telefonisch contact met hem op en raadpleeg hiervoor de rubriek contact