CV ketel onderhoud Etten-Leur door Heduro warmteservice

Professioneel onderhoud CV ketel levert honderden euro’s op

Heduro warmteservice is een onderdeel van de Heduro groep. Al meer dan 20 jaar verzorgen onze gecertificeerde CV monteurs professioneel CV ketel onderhoud Etten-Leur. Als het onderhoud van uw CV ketel professioneel gebeurt. dan levert u dat op jaarbasis een besparing op van enkele honderden euro’s per jaar. Bovendien gaat een goed onderhouden CV ketel vele jaren langer mee en is de kans op CV ketel storingen nihil. Wij onderbouwen dit graag.

CV ketel onderhoud door een gecertificeerde CV monteur

Er bestaan grote verschillen op het gebied van CV ketel onderhoud Etten-Leur. Zo zijn er aanbieders van CV onderhoudscontracten, die een CV ketel onderhouden voor amper € 50,- per jaar. Wanneer u de kleine lettertjes leest zult u zien dat uw CV ketel slechts 1x per 2 jaar wordt schoongemaakt en dat er verborgen kosten bijkomen voor pakkingen en dergelijke. De vraag is ook gerechtvaardigd of men jaarlijks seminars van CV ketel fabrikanten volgt. Erkende en gecertificeerde CV monteurs van Heduro warmteservice doen dit wel. Bovendien maken zij niet alleen een CV ketel schoon, maar controleren alle onderdelen zorgvuldig en vervangen daar waar nodig pakkingen. Resultaat: Na een professionele onderhoudsbeurt brandt uw CV ketel Etten-Leur optimaal. Zeker het eerste half jaar verbruikt u aanmerkelijk minder gas. Dit levert een gemiddeld gezin een besparing op van tenminste € 225,- op jaarbasis.

Levensduur van uw CV ketel Etten-Leur wordt verlengd

Wanneer uw CV ketel jaarlijks goed wordt onderhouden is er vrijwel altijd sprake van een optimale verbranding. Hierdoor is in de CV ketel de slijtage minimaal en zal deze bij normaal gebruik jaren langer meegaan. Dit zorgt jaarlijks voor een besparing van € 100, – op jaarbasis. Kortom de totale jaarlijkse besparing van CV ketel onderhoud Etten-Leur is € 325,-. Trek daar de kosten van een professionele onderhoudsbeurt, door een gecertificeerde CV monteur, vanaf en u verdient circa € 200,- op jaarbasis.

Afspraak maken voor periodiek CV ketel onderhoud Etten-Leur

Niet alleen financieel levert CV ketel onderhoud Etten-Leur jaarlijks tenminste € 200,- op. Ook de kans op een CV ketel storing is verwaarloosbaar. Dat geldt ook voor het risico dat uw gezin loopt op koolmonoxide vergiftiging. Ons advies is neem geen risico. Voor het maken van een afspraak raadpleegt u de rubriek contact