FAQ items aan het laden...

CV ketel monteur Breda Etten-Leur Teteringen Zundert

 

 

Al onze CV monteurs zijn allround, erkend en CO – gecertificeerd

Snel een vakman nodig? Bel 24/7:  076 – 800 99 99!

Al 25 jaar biedt Heduro gecertificeerde diensten aan in de regio’s Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Roosendaal en zijn wij uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf. Bij ons vindt u onder één dak gecertificeerde installateurs, loodgieters en CV monteurs. Bent u dus op zoek naar een gecertificeerde CV ketel monteur in Breda, Etten-Leur, Teteringen of Zundert, dan kunnen wij u vaak dezelfde dag nog van dienst zijn. Mocht onverhoopt blijken, dat de hulp van een loodgieter of installateur nodig is, dan kunnen wij deze met voorrang voor u inschakelen. Door onze kennis en ervaring te bundelen mag u er vanuit gaan, dat de door ons verrichte werkzaamheden voldoen aan de strengste eisen.

Nieuwe Gasketelwet van kracht vanaf 1 april 2022

Vanaf 1 april 2022 is de nieuwe Gasketelwet van kracht en dat heeft voor u en alle mensen die werkzaam zijn in de warmtebranche vergaande consequenties. Vanaf deze datum moet elke CV ketel monteur erkend en CO – gecertificeerd zijn. Wanneer hij/zij dat niet is, dan mag hij/zij geen werkzaamheden meer verrichten aan een CV installatie. Huurt u als particulier of bedrijf toch een niet erkende CO – gecertificeerde CV ketel monteur in, dan bent u niet langer verzekerd voor schade / brand en vervalt automatisch de garantie van uw CV installatie. Voor CV installaties gaat feitelijk hetzelfde gelden als de jaarlijkse APK voor auto’s. De nieuwe Gasketelwet is in het leven geroepen, omdat er veel ongelukken gebeurde met CV ketels.

CV ketel monteur
Het team van Alle installatie technieken onder een dak

Afspraak maken met CV ketel monteur Breda Etten-Leur Teteringen Zundert

Heduro Warmteservice Breda heeft er bewust voor gekozen om in een afgebakend gebied te werken namelijk in de regio’s Breda, Etten-Leur, Teteringen en Zundert. Om deze reden zijn we meestal in staat om u dezelfde dag nog te helpen. Wij vinden dat belangrijk, want zeker in de winter is het geen pretje om in een huis te wonen dat koud is. Bovendien kunnen wij dankzij de korte reisafstanden aantrekkelijke marktconforme tarieven hanteren, omdat relatief weinig tijd verloren gaat aan improductieve reisuren.  Dat geldt ook voor de aanschaf van een nieuwe A-merk CV ketel. Wilt u een afspraak maken? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op en bel telefoonnummer 076 – 800 99 99. U wordt dan automatisch doorverbonden met de CV ketel monteur in uw directe omgeving. Op basis van uw hulpvraag maakt hij direct een afspraak met u.