CV ketel kopen en installeren

Laat ook het installeren door de dealer doen waar u de CV ketel koopt

Wellicht vreemd om een informatie pagina die over een CV ketel kopen en installeren gaat te beginnen met een waarschuwing. Onze 25 jaar ervaring als merkonafhankelijke dealer van alle A-merk CV ketels in Breda, Oosterhout en Roosendaal kan u wellicht veel ellende besparen. Wanneer u als bedrijf of particulier toe bent aan een nieuwe CV ketel laat deze dan ook installeren door de dealer waar u deze gekocht heeft. Doet u dit niet en laat u de installatie verzorgen door een goedkope installateur of handige kennis dan loopt u een groot risico. Wanneer er problemen in de vorm van CV ketel storingen gaan ontstaan of een CV ketel niet volgens de richtlijnen is geïnstalleerd, dan zal de dealer waar u de CV ketel gekocht hebt verwijzen naar de ‘installateur’ en omgekeerd. Eindresultaat is vaak, dat u de dupe wordt van de gang van zaken en dat een van onze CV monteurs wordt ingeschakeld om de CV ketel storing te verhelpen.

Bij Heduro warmte service uitsluitend all-in prijzen

Bij Heduro warmteservice Breda, Oosterhout en Roosendaal bieden wij uitsluitend CV ketels voor all-in prijzen aan. Wij hebben bewust gekozen voor een CV ketel kopen en installeren, zodat we als dealer zeker weten dat een CV ketel op de juiste wijze is geïnstalleerd en een klant altijd een beroep kan doen op de garantie van een CV ketel fabrikant. Daarnaast beschikken wij over een team gecertificeerde CV monteurs die voor u het periodiek onderhoud kunnen verzorgen. Nog een bijkomend voordeel voor particulieren en bedrijven die bij Heduro warmteservice een CV kopen is, dat u bij ons kunt kiezen uit alle A-merk CV ketels die er op de Nederlandse markt zijn.

Zonder zorgen CV ketel kopen en installeren bij Heduro warmteservice

Heduro warmteservice is al 25 jaar aanbieder van warmteservice diensten in Breda, Oosterhout en Roosendaal. Als merkonafhankelijk dealer van alle A-merken CV ketels krijgt u bij Heduro warmteservice een maatwerk advies op basis van uw woonsituatie. Een CV ketel merk is bij ons van ondergeschikt belang, omdat wij niet verplicht zijn om bepaalde aantallen CV ketels van een bepaald merk en type te verkopen. Kies daarom voor een CV ketel kopen en installeren voor kwaliteit en zekerheid en raadpleeg voor het maken van een vrijblijvende afspraak de rubriek contact

Heduro - CV ketel lopen en installeren