FAQ items aan het laden...

CV ketel installateurs Breda die CO – gecertificeerd zijn

Onze installateurs Breda werken volgens de richtlijnen van de Gasketelwet

Snel een vakman nodig? Bel 24/7:  076 – 800 99 99!

Bent u op zoek naar CV ketel installateurs in Breda, omdat uw huidige CV ketel vervangen moet worden? Kies dan voor Heduro Warmteservice in Breda. Niet alleen kunt u bij ons als merkonafhankelijk dealer van alle A – merken CV ketels kiezen voor de CV ketel die het beste aansluit bij uw woning of bedrijfspand. Wanneer u een keuze heeft gemaakt wordt uw huidige CV ketel deskundig verwijderd en opgehangen door erkende en CO – gecertificeerde CV ketel installateurs van Heduro Warmteservice Breda. Vanzelfsprekend gebeurt dit volgens de strenge richtlijnen die van kracht zijn volgens de Gasketelwet per 1 april 2022. U weet dan dat dit duurzaam en vooral veilig gebeurt.

Strenge richtlijnen zijn van kracht voor uw persoonlijke veiligheid

CV ketel installateurs Breda

De situatie tot 1 april 2022 is, dat feitelijk iedereen een nieuwe CV ketel kan ophangen. Zeker wanneer u hier niet voor bent opgeleid is dat een riskante activiteit. Als leek weet u namelijk niet wat de nieuwste instructies van de CV ketel fabrikant zijn die gelden voor het ophangen van een nieuwe CV ketel installatie. U brengt onbewust een gezin of werknemers in gevaar die werken in de winkel, het kantoor of de bedrijfsruimte. Bovendien zal de nieuwe CV ketel niet worden opgehangen conform de strenge richtlijnen van de nieuwe Gasketelwet die per 1 april 2022 van kracht is. Wanneer er inderdaad een brand of ontploffing plaatsvindt, bent u als opdrachtgever volledig zelf aansprakelijk. U heeft de werkzaamheden namelijk niet door erkende CV ketel installateurs laten doen. Veiligheid is naast een zuiniger verbruik een van de belangrijkste doelstellingen van de nieuwe Gasketelwet. Hier wordt streng op gecontroleerd.

Wij zijn dealer van alle A-merken CV ketels:

Het team van Alle installatie technieken onder een dak

Kwaliteit gecertificeerde CV ketel installateurs Breda wordt gewaarborgd

U kiest voor kwaliteit en zekerheid wanneer u kiest voor de gecertificeerde CV ketel installateurs van Heduro Warmteservice Breda. Steekproefsgewijs worden de werkzaamheden door een onafhankelijk instantie namelijk gecontroleerd. Een ander bijkomend voordeel is, dat u van tevoren weet wat de kosten zijn voor de aanschaf en installatie van uw CV ketel. U ontvangt van tevoren een maatwerk offerte inclusief vaste all-in prijs van ons. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verwijderen en plaatsen van een nieuwe CV ketel? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op en bel 076 800 9999.