CV ketel Breda die is afgestemd op uw woonwensen

Kies voor een objectief advies voor een merkonafhankelijk dealer CV ketels

Wanneer u toe bent aan een nieuwe CV ketel Breda vraag dan altijd advies aan bij een merkonafhankelijk dealer van A-merk CV ketels. Doet u dat niet, dan loopt u een grote kans dat u een type van een bepaald merk CV ketel krijgt geadviseerd waarvan men dealer is. Op zichzelf is dat logisch, omdat een detailzaak jaarlijks een bepaald aantal CV ketels moet verkopen om dealer te mogen blijven.

Merkonafhankelijk dealer alle A-merk CV ketels Breda

Ook in de regio Breda is al meer dan 20 jaar een merkonafhankelijk dealer van alle A-merken CV ketels gevestigd. Namelijk bij allround warmteservice specialist Heduro warmteservice. Wanneer u een CV ketel Breda wilt gaan kopen hoeft u niet de deur uit. Een gecertificeerde CV monteur Breda komt vrijblijvend bij u langs om de volgende punten in kaart te brengen:

  • De hoeveelheid m3 die verwarmd moeten worden
  • Uw persoonlijke woonwensen vast te leggen
  • Eventuele uitbouwplannen (meer m3 moeten dan verwarmd worden)
  • Gewenste garantie 2 tot 5 jaar
  • Beschikbare budget

Op basis van de bovenstaande punten ontvangt u één of meerdere vrijblijvende offertes van A-merk CV ketels inclusief montage en onderhoud, die volledig zijn afgestemd op uw woonsituatie en woonwensen. U bent dan vrij te beslissen of u hier wel / niet gebruik van wilt maken.

Installatie, garantie en onderhoud CV ketel Breda

Wanneer u besluit om voor een van onze offertes te kiezen, wordt de CV ketel Breda door onze gecertificeerde CV monteur Breda geplaatst volgens de richtlijnen van de CV ketel fabrikant. Onze monteurs houden zich volledig aan de richtlijnen i.v.m. veiligheid en garantie. Als de ketel geplaatst is, kunt u eventueel een verwarming onderhoudsabonnement voor uw CV ketel afsluiten. Onze gecertificeerde CV monteur vertelt u hier graag meer over.

Vraag altijd gratis merkonafhankelijk advies aan voor uw CV ketel Breda

Kies altijd voor een A-merk CV ketel Breda die volledig is afgestemd op uw woonsituatie en persoonlijke woonwensen. Neem daarom voor een gratis merkonafhankelijk advies contact op met Heduro warmteservice en raadpleeg de rubriek contact