CV installatie kosten Breda Oosterhout Roosendaal

Overzicht in de kosten zodat u niet voor verassingen komt te staan

De Heduro Groep in Breda heeft 25 jaar ervaring op het gebied van verwarmingstechnologie. In ons verzorgingsgebied regio Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Hoeven en Oudenbosch zullen wij snel ter plaatse zijn voor installatie, vervanging en periodieke controle van uw CV installatie. Heduro is merkonafhankelijk dealer van alle A-merken CV installaties en Vaillant V-team dealer. Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle A-merken CV ketels en het professioneel installeren en monteren. Zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw en van appartement tot bedrijfspand, staan onze erkende en gecertificeerde installateurs voor u klaar.

Transparantie over de CV installatie kosten Breda Oosterhout Roosendaal

In dit artikel geven wij een overzicht van de CV installatie kosten, aangezien transparantie bij ons hoog in het vaandel staat. Wij willen niet dat u achteraf voor verassingen komt te staan met betrekking tot de CV installatie kosten. Hieronder vindt u een overzicht van de standaardtarieven, spoedtarieven tijdens kantooruren en de spoedtarieven voor ’s avonds en in het weekend. Heduro is leverancier van alle A-merken CV ketels en systemen. Wanneer u een nieuwe CV ketel wilt laten installeren is er een verschil in prijs per CV ketel. Echter, ziet u dit verschil terug in de verwarmingskosten omdat het gebruik lager is. Wij geven u graag advies welke CV installatie geschikt is voor uw woning en welke CV installatie kosten daarbij komen kijken.

Standaardtarieven CV installatie kosten:

Voorrijkosten: €49,50. De voorrijkosten zijn van toepassing op ons verzorgingsgebied regio Breda, Etten-Leur, Oosterhout en Roosendaal. Uurtarief: €65,00. Het uurtarief geldt voor minimaal één uur, vervolgens worden de kosten berekend per kwartier.

Spoedtarieven CV installatie kosten tijdens kantooruren

Wanneer u met spoed één van onze gecertificeerde monteurs nodig heeft, zullen wij binnen twee uur ter plekke zijn. De spoedtarieven gelden van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Voorrijkosten: €74,25. Uurtarief: €97,50.

Spoedtarieven CV installatie kosten ‘s avonds en in het weekend

Ook ’s avonds en in het weekend staat Heduro voor u klaar. Binnen twee uren zullen wij ter plekke zijn voor de spoed reparatie of vervanging. Voorrijkosten: €99,00. Uurtarief: €130,00.

Contact opnemen Heduro Breda Roosendaal Oosterhout

Het is mogelijk om 7 dagen per week contact met ons op te nemen voor het repareren, plaatsen of vervangen van uw CV ketel of waterpompsysteem. U kunt ons eenvoudig bereiken via 076 – 800 99 99 of door een e-mail te sturen naar info@heduro.nl. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn.