FAQ items aan het laden...

Verwarmingsmonteur Breda Etten-Leur Oosterhout Roosendaal

Heduro werkt uitsluitend met erkende CO – gecertificeerde CV monteurs

Snel een vakman nodig? Bel 24/7:  076 – 800 99 99!

Wie op zoek is naar een verwarmingsmonteur in de regio Breda, Etten-Leur, Oosterhout of Roosendaal, voor een reparatie of jaarlijks onderhoud van uw CV ketel, kan een beroep doen op Heduro Warmteservice. Wij beschikken over een team verwarmingsmonteurs waarvan elke verwarmingsmonteur erkend en CO – gecertificeerd is. U mag er dus vanuit gaan dat elke reparatie en/of onderhoudsbeurt voldoet aan de richtlijnen van de nieuwe Gasketelwet. Omdat elke verwarmingsmonteur van Heduro Warmteservice regionaal werkt kunnen wij u snel en indien gewenst direct helpen. Om deze reden verzoeken wij u om bij voorkeur telefonisch met ons contact op te nemen en hiervoor het telefoonnummer uit uw eigen regio te bellen. U krijgt dan rechtstreeks contact met de verwarmingsmonteur uit uw eigen regio. Op basis van uw hulpvraag wordt dan een afspraak met u gemaakt. Betreft het een calamiteit, dan kan eventueel directe hulp nodig zijn. Vanzelfsprekend doen wij dat dan ook.

Heduro warmteservice al meer dan 20 jaar een begrip in de regio

De verwarmingsmonteurs van Heduro warmteservice Breda, Etten-Leur, Oosterhout en Roosendaal zijn allen erkend en CO – gecertificeerd. Voor reparaties gebruiken wij bij voorkeur originele onderdelen. Wanneer deze niet voorhanden zijn gebruiken wij bij uitzondering A-merk onderdelen die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Dus wij gebruiken onder geen beding goedkopere B-merk onderdelen waarvan de duurzaamheid niet gegarandeerd kan worden. Vakmanschap en veiligheid staan bij ons bovenaan. Als erkende verwarmingsmonteur moet je er toch niet aan denken dat door jouw schuld een ongeval is gebeurd. Samengevat. Heduro warmteservice levert al 25 jaar kwaliteit voor een marktconforme prijs en doet geen enkele concessie ten aanzien van de onderdelen die gebruikt worden. Als klant moet u erop kunnen vertrouwen, dat een reparatie of onderhoudsbeurt duurzaam is gedaan. Is uw CV ketel aan vervanging toe? Vraag dan een maatwerk offerte aan via CV ketel Offertes

Het team van Alle installatie technieken onder een dak

Bel voor een hulpvraag het telefoonnummer in uw regio

Wanneer u een onderhoudsbeurt aan uw CV ketel wilt laten uitvoeren kies dan altijd voor een erkende CO – gecertificeerde verwarmingsmonteur. Waarom? Een CO – gecertificeerde verwarmingsmonteur stelt uw CV ketel volgens de richtlijnen van de ketelfabrikant in. Een goed afgestelde CV ketel zorgt voor een besparing van tenminste € 250,- op uw jaarlijkse stookkosten. Deze besparing is ruimschoots voldoende voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Bel voor het maken van een afspraak: 076 – 800 99 99 voor de regio Breda; telefoon: 0162 – 23 11 09 voor de regio Oosterhout en telefoon: 0165 – 72 29 12 voor de regio Roosendaal.