FAQ items aan het laden...

CV ketel onderhoud mag uitsluitend door erkende cv monteur

Vanaf 2022 mogen alleen erkende CV monteurs CV ketels onderhouden

Snel een vakman nodig? Bel 24/7:  076 – 800 99 99!

De afgelopen decennia zijn veel branden en ongevallen ontstaan door ondeskundige reparaties en CV ketel onderhoud door niet erkende cv monteurs. Om de volstrekt onnodige talrijke branden en doden een halt toe te roepen, is de overheid in samenwerking met brancheorganisaties gekomen met een nieuwe Gasketelwet. De definitieve invoering van deze Gasketelwet is per 1 april 2022. Vanaf deze datum mogen uitsluitend nog erkende CV monteurs reparaties en CV ketel onderhoud verzorgen. Dit geldt ook voor een CV ketel vervangen. Per 1 april 2022 is elke erkende CV monteur verplicht om vast te leggen welke werkzaamheden hij/zij heeft uitgevoerd en moet dit melden bij zijn/haar overkoepelende organisatie. Vanuit deze organisatie vinden steekproefsgewijs controles plaats of de werkzaamheden goed zijn uitgevoerd. Alles is erop gericht om de kans op ongevallen tot een minimum te beperken.

U bent zelf verantwoordelijk dat u een erkende CV monteur inhuurt

De nieuwe Gasketelwet van november 2020 heeft zowel voor particulieren als bedrijven ingrijpende gevolgen. Wanneer u v.a. 1 april 2022 een reparatie of onderhoudsbeurt aan uw CV ketel laat uitvoeren door een niet erkende CO – gecertificeerde CV monteur dan bent u zelf volledig aansprakelijk voor de schade bij een eventuele brand. De verzekering zal niet tot uitkering schade overgaan. Dit is een groot verschil met de huidige situatie. Ons advies: Kies nu al voor een erkende CV monteur Breda, Roosendaal en Oosterhout. Hij legt nu al vast wat voor reparaties of CV ketel onderhoud hij gedaan heeft. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want een erkende CV monteur Breda, Oosterhout en Roosendaal rekent marktconforme prijzen.

Het team van Alle installatie technieken onder een dak

Afspraak maken voor CV ketel onderhoud Breda Oosterhout Roosendaal

Wanneer uw CV ketel toe is aan een CV ketel onderhoud beurt in de regio Breda, Oosterhout   Roosendaal neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op en bel: 076 – 800 99 99 voor de regio Breda; telefoon: 0162 – 23 11 09 voor de regio Oosterhout en telefoon: 0165 – 72 29 12 voor de regio Roosendaal.