FAQ items aan het laden...

Airconditioning kopen in Breda Oosterhout Roosendaal Rucphen

 

Kies altijd voor een A-merk airco bij een gecertificeerde regionale aircodealer

Snel een vakman nodig? Bel 24/7:  076 – 800 99 99!

Steeds meer particulieren en bedrijven gaan een airconditioning kopen. Dit is het gevolg van de steeds hoger wordende temperaturen en het gegeven dat steeds meer mensen thuis gaan werken. Zeker wanneer u thuis moet/mag werken is het belangrijk, dat u dit in een behaaglijke temperatuur kunt doen. Anders zakt het werktempo en gaat u gegarandeerd onnodig fouten maken. Maak dan alleen niet de fout, dat u een mobiele airconditioning kopen gaat, want u zult als snel tot de ontdekking komen dat mobiele airco’s verre van optimaal werken.

Mobiele airconditioning versus een Multi Split Airconditioning kopen

Wanneer u een mobiele airconditioning kopen gaat, dan krijgt u standaard te horen dat ze een stuk goedkoper zijn wanneer u ze vergelijkt met een vaste split airconditioning. Een ander veel gebruikt verkoopargument is, dat ze overal geplaatst kunnen worden in uw woning of bedrijf. Deze beweringen kloppen inderdaad. Men vertelt alleen de halve waarheid aan u, omdat de meeste mensen geen ervaringen hebben met een airconditioning kopen. Om een mobiele airconditioning te kunnen gebruiken zal tenminste één raam geopend moeten worden om de warmte/ het water af te kunnen voeren. Als koper zonder enige ervaring zult u begrijpen, dat het niet zal lukken om de temperatuur op het juiste verkwikkende niveau te krijgen. Een ander probleem is, dat de capaciteit van een mobiele airco beperkt is. Een losse mobiele airco kan in principe nooit een woonkamer afkoelen. U zult er dan tenminste 2 tot 3 nodig hebben en dan zelfs is het de vraag of het lukt, want dan moeten 3 ramen worden opengezet om de warmte / het water af te voeren.

Kies daarom altijd voor een merkonafhankelijke airco dealer Breda

Ga daarom altijd voor een vaste airconditioning kopen langs bij een gecertificeerde airco dealer als Heduro Koeltechniek Breda, Oosterhout, Roosendaal of Rucphen. Hier kunt u in principe een keuze maken uit alle A-merken airco.

A-Merken
Daikin Panasonic
De Longhi Remeha
Haier Samsung
LG Vaillant
Mitsubishi Whirlpool
Het team van Alle installatie technieken onder een dak

Een A-merk airconditioning kopen en laten installeren gaat bij Heduro Koeltechniek snel. Wilt u op korte termijn een A-merk airco kopen waarvan u vele jaren plezier zult hebben? Neem dan voor het opstellen van een vrijblijvende maatwerk offerte bij voorkeur telefonisch contact met ons op en bel telefoon: 076 – 800 99 99