FAQ items aan het laden...

Airconditioning / airco unit koopt u bij Heduro Koeltechniek Breda


Uitsluitend A-merk airco units en een uitmuntende 5 ***** service

Snel een vakman nodig? Bel 24/7:  076 – 800 99 99!

Dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn bewijst Heduro Koeltechniek uit Breda al meer dan 20 jaar op het gebied van A-merk airconditioning / airco units. Als merkonafhankelijk dealer van vrijwel alle bekende A-merk durven wij te stellen, dat u van ons een uitmuntende service en onderhoud mag verwachten. Niet voor niets honoreren onze koeltechniek klanten ons met 5 *****. Daar zijn we niet alleen trots op, maar dan willen wij vooral zo houden.

Eerlijkheid duurt het langs geldt absoluut ook voor airconditioning / airco

Verreweg de meeste consumenten hebben geen enkele ervaring met airconditioning / airco. Daar wordt in het bijzonder door niet gecertificeerde airconditioning / airco bedrijven op grote schaal misbruik van gemaakt. Te pas en onpas worden door branchevreemde bedrijven mobiele  B/C merk  airco’s op de markt gedumpt. Consumenten en zelfs bedrijven wordt voorgespiegeld dat mobiele airco’s de oplossing zijn om verkoeling te brengen tijdens warme zomerdagen. Helaas vergeet men gemakshalve te melden dat een mobiele airco slechts een beperkte capaciteit heeft en dat voor de afvoerslang wel een raam gedeeltelijk opengezet moet worden. Daarnaast is het belangrijk dat er jaarlijks periodiek onderhoud plaatsvindt, anders kan een airconditioning / airco zomaar oververhit raken. Als merkonafhankelijk A-merk airco dealer adviseren wij consumenten dan ook om op te passen met de aanschaf van dit soort airconditioning / airco units, omdat de kwaliteit absoluut niet aan de verwachtingen van verreweg de meeste consumenten en bedrijven voldoet.

Kies daarom altijd voor een merkonafhankelijke airco dealer Breda

Bij Heduro Koeltechniek Breda Etten-Leur Oosterhout Roosendaal kunt u de onderstaande A-merk airconditioning / airco units kopen.

A-Merken
Daikin Panasonic
De Longhi Remeha
Haier Samsung
LG Vaillant
Mitsubishi Whirlpool
Het team van Alle installatie technieken onder een dak

Wanneer u belangstelling heeft om uw woning of bedrijf het gehele jaar op een constante en behaaglijke temperatuur te houden neem dan voor een vrijblijvende maatwerk offerte bij voorkeur telefonisch contact met ons op en bel:  076 – 800 99 99