FAQ items aan het laden...

Airco kopen en laten installeren Breda Oosterhout Roosendaal

Voor de aankoop van een A-merk airco gaat u naar Heduro Koeltechniek

Snel een vakman nodig? Bel 24/7:  076 – 800 99 99!

Als gevolg van de opwarming van onze aarde is het klimaat in Nederland aan het veranderen. Temperaturen boven de 30 graden Celsius komen in ons land steeds vaker voor en om deze reden besluiten steeds meer gezinnen en bedrijven voor een airco kopen en laten installeren.

Waarom altijd kiezen voor een professionele airco kopen en laten installeren

Door het gebrek aan ervaring met airco’s kiezen in eerste instantie veel mensen en zelfs bedrijven voor een ‘goedkope’ mobiele airco. Al vrij snel komt men erachter, dat een mobiele airco absoluut niet doet wat men ervan verwacht. Hier liggen diverse redenen voor ten grondslag, Om een ruimte of kantoor te kunnen koelen moet een airco qua capaciteit afgestemd zijn op het aantal m3 dat gekoeld moet worden. Daarnaast moet het water van een mobiele airco vaak via een slang via het raam worden afgevoerd. Warme lucht kan op deze wijze naar binnen dringen.

Een professionele airco kopen en laten installeren kunt u het beste in overleg doen met een gecertificeerde aircospecialist als Heduro Koeltechniek Breda, die al meer dan 20 jaar ervaring heeft op dit vakgebied. U weet dan zeker, dat u een airco installatie in huis haalt die volledig aan al uw wensen voldoet. Bovendien krijgt u op een A-merk airco 2 jaar fabrieksgarantie. Heduro Koeltechniek Breda Oosterhout Roosendaal is dealer van de volgende A-merken:

A-Merken
Daikin Panasonic
De Longhi Remeha
Haier Samsung
LG Vaillant
Mitsubishi Whirlpool
Het team van Alle installatie technieken onder een dak

Snelle levering en installatie bij Heduro Koeltechniek Breda Roosendaal

In tegenstelling tot bij de meeste andere verkopers van airco’s hoeft u bij Heduro Koeltechniek voor een airco kopen en laten installeren in de regio’s Breda, Oosterhout en Roosendaal niet lang te wachten. Wij zijn namelijk gecertificeerd merkonafhankelijk dealer van A-merk airco’s en kunnen daarom met voorrang leveren. Op basis van vele jaren ervaring hebben wij de beste ervaring qua aftersales met de merken Haier en Vaillant. Wilt u op korte termijn over een airco beschikken waarvan u vele jaren plezier kunt hebben? Neem dan voor een vrijblijvende maatwerk offerte bij voorkeur telefonisch contact met ons op en bel voor de regio Breda 076 – 800 99 99: Voor de regio Oosterhout telefoon: 0162 – 23 11 09 en voor de regio Roosendaal telefoon: 0165 – 72 29 12.