FAQ items aan het laden...

Airco aanbieding inclusief installatie Breda Oosterhout Roosendaal

 

 

Keuze uit verschillende A-merk airconditionings bij Heduro Koeltechniek

Snel een vakman nodig? Bel 24/7:  076 – 800 99 99!

Heduro Koeltechniek is al meer dan 20 jaar merkonafhankelijk dealer van een groot aantal A-merk airconditioning fabrikanten in de regio’s Breda, Etten-Leur, Oosterhout en Roosendaal. Of wij voor u een airco aanbieding inclusief installatie hebben kunnen wij u pas vertellen, wanneer wij exact weten hoe groot de inhoud is van de ruimtes die de airconditioning zomers moet verkoelen en ’s winters moet verwarmen. Daarnaast moet onder meer in kaart gebracht worden wat de functie van elk vertrek is. U mag van een ervaren en gerenommeerd airco dealer als Heduro Koeltechniek verwachten dat wij u de juiste airco adviseren.

Airco aanbieding

Heduro Koeltechniek Breda verkoopt geen mobiele airconditioning units

Door zowel particulieren als bedrijven worden wij vrijwel dagelijks benaderd met de vraag of wij ook mobiele airco’s verkopen? Het antwoord is nee, omdat u een mobiele airco unit nooit op de ruimte waarin deze staat kan worden afgesteld. Sterker nog. Wanneer u een mobiele airco unit wilt gebruiken, dan moet er altijd gedeeltelijk een raam worden opengezet voor het afvoeren van vocht. Realiseer dit als particulier en bedrijf terdege wanneer u ingaat op een airco aanbieding van een onbekend merk. Het klinkt wellicht klantonvriendelijke, maar onze gecertificeerde airco servicemonteurs verzorgen geen reparaties aan mobiele airco’s en B-merken. Als groot regionale airco dealer verkopen, onderhouden en repareren wij wel de onderstaande A-merken.

A-Merken
Daikin Panasonic
De Longhi Remeha
Haier Samsung
LG Vaillant
Mitsubishi Whirlpool
Het team van Alle installatie technieken onder een dak

Best Price Product airco aanbieding bij Heduro Koeltechniek

Wanneer in kaart is gebracht welke ruimtes gekoeld en verwarmd moeten worden en aan welke persoonlijke wensen uw airconditioning moet voldoen gaan wij voor u op zoek naar de Best Price Product airco aanbieding die hier het beste bij aansluit. Wanneer wij deze gevonden hebben ontvangt u van ons een maatwerk offerte inclusief installatie. Wanneer u met onze airco aanbieding akkoord bent maken wij met u een afspraak wanneer levering en installatie zullen plaatsvinden. Wanneer u dat wilt kunt u een jaarlijks onderhoudscontract bij ons afsluiten. U heeft dan de garantie dat uw airco naar volle tevredenheid blijft werken. Wilt u een aantrekkelijke maatwerk airco aanbieding ontvangen voor een airco waarvan u vele jaren plezier zult hebben? Neem dan voor een vrijblijvende afspraak bij voorkeur telefonisch contact met ons op en bel telefoon: 076 – 800 99 99