FAQ items aan het laden...

Afvoer ontstoppen Breda Dongen Oosterhout Roosendaal

 

De loodgieters van Heduro lossen dit probleem duurzaam voor u op

Snel een vakman nodig? Bel 24/7:  076 – 800 99 99!

Vrijwel iedereen krijgt wel eens te maken met een afvoer die verstopt is. Wanneer dit gebeurt, ervaart u hoe vervelend dit is. Zeker wanneer de verstopping niet veroorzaakt wordt door vuil in de sifon, maar naar aller waarschijnlijkheid dieper zit. Maak voor een afvoer ontstoppen niet de fout dat u dan met allerlei ‘handige’ chemische middelen aan de gang gaat, want de kans dat de situatie verergert is dan groot te noemen. Zeker wanneer de verstopping niet is verholpen. Schakel daarom voor afvoer ontstoppen een gecertificeerde loodgieter in van Heduro Loodgieters Breda, Oosterhout of Roosendaal. Zij kunnen vaak dezelfde dag nog de afvoer voor u duurzaam ontstoppen.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een afvoer ontstoppen?

Heduro Loodgieters bestaat al meer dan 20 jaar. Wij zijn een kleinschalig loodgietersbedrijf dat gebruik maakt van moderne en geavanceerde communicatiemiddelen. Wanneer u ons telefonisch benaderd met een hulpvraag, dan wordt u automatisch doorverbonden met de dienstdoende loodgieter. Op basis van uw hulpvraag wordt in overleg met u direct een afspraak gemaakt op een tijdstip dat u uitkomt. Dit is mogelijk, omdat elke loodgieter van Heduro zijn eigen agenda beheert. Om deze reden adviseren wij u dan ook bij voorkeur telefonisch contact met ons op te nemen, omdat dan direct een afspraak kan worden gemaakt. Natuurlijk kunt u ook via het contactformulier op de website een hulpvraag indienen, maar dit zorgt voor vertraging omdat de e-mail op een centraal punt binnenkomt. Kortom een beller is bij Heduro sneller.

Het team van Alle installatie technieken onder een dak

Indien mogelijk ontvangt u vooraf een maatwerk offerte en een all-in prijs

Naast kwaliteit en duurzaamheid vinden wij transparantie belangrijk. Wanneer mogelijk ontvangt u van ons van tevoren een maatwerk offerte en een vaste all-in prijs. Zo weet u waar u aan toe bent. Bij afvoer ontstoppen is dit pas mogelijk wanneer duidelijk is waardoor de verstopping veroorzaakt wordt. Afhankelijk van de oorzaak kan dan een aanvullende prijsopgave worden gegeven. Omdat de loodgieters van Heduro in een afgebakend gebied werken kunnen wij u vrijwel altijd snel helpen. Heeft u een hulpvraag? Neem dan telefonisch contact met ons op een bel telefoon: 076 – 800 99 99. U krijgt dan rechtstreeks de loodgieter uit uw eigen regio aan de lijn. Op basis van uw hulpvraag zal hij met u een afspraak maken.